BannerNewsBuzauCityEmisiuni2


VOI STITI CE MAI FACE PARLAMENTARUL VOSTRU? Deputatul liberal Cristinel Romanescu printre alesii care sustin obligativitatea învăţământului primar, învăţământul gimnazial şi primii 2 ani ai învăţământului secundar superior, filieră teoretică, tehnologică

RomanescuPotrivit Camerei Deputatilor, parlamentarul buzoian Cristinel Romanescu – PNL sustine propunerea legislativă pentru modificarea articolului 16 din Legea educaţiei naţionale nr.1/2011. Documentul a fost inregistrat oficial la B.P.I.: 635/12-09-2018 - Camera Deputatilor (470/17.09.2018) si este sustinut de 37 deputati+senatori, termen: 18.10.2018.

UPDATE - După victoria din CEx, Liviu Dragnea anunță remanierea. ZIUA “Z” LA PSD! Viorica Dăncilă și mai mulți lideri ai partidului, în birou la Liviu Dragnea / Firea: Miza e excluderea mea și înlăturarea din Guvern a lui Paul Stănescu și Tudorel Toader

harta desfasurarii fortelor in psd judete pro si contra lui liviu dragnea 551003Miză uriașă pentru Liviu Dragnea în ședința Comitetului Executiv (CEx). De la ora 12.30, șeful PSD se va afla față în față cu liderii social-democrați care îi cer demisia imediată din fruncțiile de președinte al partidului și al Camerei Deputaților. Ambele tabere au purtat în ultimele zile negocieri intense pentru a avea câștig de cauză în bătălia finală din CEx.

Comunicat de presa – Silviu Rosioru, consilier local: “Nu sunt de acord cu acest proiect in forma initiata de autoritatile executive…” (restrictionarea accesului autovehiculelor in Parcul Crang)

Silviu RosioruBuzoienii sunt invitati la sedinta Consiliului Local Municipal care va avea loc marti, 18 septembrie, ora 15, in legatura cu intentia autoritatilor de a restrictiona accesul autovehiculelor in Parcul Crang. Toti buzoienii cu spirit civic ar trebui sa se opuna acestui proiect si sa nu permita ca aceasta idee nociva sa devina litera de lege.

Subcategories