DREPT LA REPLICA LIDL- REVOLTATOR! Femeie cu dizabilitati INCHISA IN CUSCA de paznicii unui hipermarket. Ce parere aveti, cum ar trebui tratate astfel de bestii?

Femeie inchisaPaznicii unui supermarket din Satu Mare sunt acuzati ca au inchis o persoana a strazii cu deficiente mintale intr-o cusca pentru deseuri. Scena a fost observata de o femeie care iesea de la cumparaturi si se urca in masina. Ea a facut mai multe fotografii si le-a publicat pe Facebook, impreuna cu un mesaj.

 

Intrebati de ce au inchis-o pe femeie, angajatii au raspuns ca acestea sunt ordinile primite de la sef, refuzand sa dea mai multe explicatii. „Acest „domn” Cristi – paznic la Lidl, impreuna cu colegul sau, au inchis-o pe aceasta fata in locul destinat deseurilor. Cand zic ca au inchis-o, nu exagerez, au inchis-o cu cheia. Am stat cam 10 minute pana am pus bagajele in masina, am asteptat sa vad cum decurg lucrurile. Acest paznic si-a batut joc, a aruncat cu zapada in gard, a zis ca e ca un caine in cusca. Am asteptat ... apoi i-am intrebat pe paznici : a furat ceva? Au zis nu. „Asta e ordinul de la seful”. Am intrebat daca ordinul e sa inchizi o persoana. Au zis „asa ne-a zis seful. Am zis ca vreau sa vorbesc cu seful. La aceasta afirmatie unul dintre paznici a plecat iar la intrebarea „cum va numiti ?”, paznicul din imagine a zis Cristi. Il intreb de numele de familie ….a zis doar Cristi. I-am spus ca nu are dreptul de a inchide o persoana, a zis ca asa face ca sa o sperie 5 minute. I-am spus ca sunt acolo de 10 minute si ca voi intra sa vorbesc cu seful de magazin. Mi-a zis sa-mi vad de treaba, i-am zis ca i-am facut poze. Apoi, vazand ca nu plec a deschis-o pe persoana care se afla inauntru, care, vizibil nu putea riposta prea mult”, a scris Monica pe pagina sa de Facebook. Politia Satu Mare a demarat deja o ancheta in acest caz. Reactia LIDL, transmisa postului national de televiziune ”Regretam situatia creata, in care a fost implicat agentul de paza al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigura servicii de paza pentru magazinele noastre. Lidl Romania este o companie care respecta toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care il luam prin intermediul Codului nostru de Conduita. Va asiguram ca am luat toate masurile necesare pentru a sprijini solutionarea acestei situatii.”

Sursa: (presasm.ro, stirileprotv.ro, ziaruldeiasi.ro)

A.M.

DREPT LA REPLICA LIDL

Bună ziua,

Cu referire laarticolulpublicatpe newsbuzau.ro, Lidl România aduce următoarele precizări: Regretăm situația creată, în care a fost implicat agentul de pază al magazinului nostru din Satu Mare, angajat al unei firme externe care asigură servicii de pază pentru magazinele noastre. Lidl România este o companie care respectă toate drepturile fundamentale ale omului, un angajament ferm pe care îl luăm prin intermediul Codului nostru de Conduită. Vă asigurăm că am luat toate măsurile necesare pentru a sprijini soluționarea acestei situații. Pentru informarea completă și corectă a cititorilor dumneavoastră, vă rugăm să publicați aceste precizări.

Cu stimă,

Lidl România

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează