UPDATE - BUZAUL PRINTRE SEMNATARII SCRISORII DE CONTESTARE A LUI DRAGNEA! VEZI LISTA SEMNATARILOR Scrisoarea contestatarilor din PSD: Se cere „demisia imediată” a lui Dragnea

Contestatie DracneaPSD se reunește vineri, de la ora 12.30, urmare a nemulțumirilor din partid, convocarea ședinței fiind făcută de Liviu Dragnea. Anunțul vine în contextul în care astăzi a apărut scrisoarea contestatarilor din PSD care îi cer demisia lui Liviu Dragnea. Documentul poartă semnăturile vicepremierului Paul Stănescu, primarului Gabriela Firea și vicepreședintelui Adrian Țuțuianu.

Intrebare ciudata la REFERENDUMUL PENTRU FAMILIA TRADITIONALA. Romanii merg la vot timp de doua zile. Care este intrebarea pe care o vor gasi pe buletinul de vot?

Vot ReferendumReferendumul pentru revizuirea Constituției în forma adoptată de Parlament se va desfășura pe parcursul a două zile, 6 și 7 octombrie 2018, între orele 7.00 – 21.00, pentru a asigura o consultare cât mai largă a românilor cu drept de vot. Guvernul a adoptat în ședința de marți, 18 septembrie a.c., actele normative necesare bunei organizări a Referendumului pentru revizuirea Constituției.

Sambata,15 septembrie, România, la a șasea Zi de Curățenie Națională. Cea mai mare miscare sociala „Let`s Do It, Romania”, ajunge la Buzau

Let s do it romania150 de țări din întreaga lume se unesc în cea mai ambițioasă mișcare civică la nivel internațional – World Cleanup Day. Pe 15 septembrie 2018, milioane de voluntari din întreaga lume vor spune „Let`s Do It!” în lupta împotriva uneia dintre cele mai presante probleme de mediu – deșeurile.

ROMANII ies la VOT pe 7 octombrie

Vot definirea familieiReferendumul privind redefinirea familiei în Constituţie va avea loc în 7 octombrie, a anunţat,, la Neptun, liderul PSD, Liviu Dragnea. „În primul rând, am dat un vot în Comitetul Executiv de susţinere a acestui obiectiv şi am stabilit care să fie data la care să aibă loc referendum şi s-a stabilit pentru 7 octombrie”, a declarat Liviu Dragnea.

ANGAJARI in POLITIA ROMANA! MAI scoate la concurs peste 160 de posturi din sursa externa

Politia Romana168 de posturi în Poliția Română au fost scoase la concurs prin încadrare directă. Înscrierile se fac la sediile unităților de poliție care au scos posturile la concurs, până pe 13 septembrie 2018. Persoanele care își doresc o carieră în Poliția Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 168 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă.