UPDATE - Udrea neaga informatia legata de sarcina! Buzoianca Elena Udrea este insarcinata prin...fertilizare. N-a putut altfel! VIDEO BONUS - despre minciuna politica

Elena UdreaVeste imensa primita de fosta blonda de la Cotroceni, buzoianca Elena Udrea. Cei de la Antena 3 susţin ca aceasta este insarcinata. Fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale a lui Traian Basescu a aflat recent (?!) ca este gravida, in urma unui proces reusit de fertilizare desfasurat la o clinica din Bucuresti. Udrea este la a treia incercare de acest gen, cel care ar fi insistat fiind iubitul acesteia, Adrian Alexandrov, si inca nu stie sexul viitorului copil.

 

De-a lungul anului trecut, presa a scris de mai multe ori despre incercarile Elenei Udrea de a deveni mama. Udrea a fost fotografiata in fata unei clinici de fertilizare, iar ulterior presa a scris despre o deplasare in Grecia in acelasi scop. Elena Udrea are 44 de ani si a fost casatorita cu omul de afaceri Dorin Cocos in iunie 2013. In luna martie a anului trecut, Udrea a fost condamnata la sase ani de inchisoare in dosarul Gala Bute. Decizia nu este definitiva.

Sursa: stiripesurse.ro, antena3.ro

A.M.

UPDATE: 

Elena Udrea neagă că este însărcinată. „Nu este adevărat. Nu sunt însărcinată. Nu am început nicio procedură de fertilizare invitro. Este un fake news”, a declarat Elena Udrea în exclusivitate pentru Evenimentul zilei.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează