FOTO - ACCIDENT CU MASINA PRIMARIEI! Cei implicati au dat numerele jos - metoda comunista! MASINA NU ESTE a Viceprimarului Andrei NEDER

Accident BuzauIn aceasta dupa amiaza masina primariei a fost implicata intr-un accident auto pe B-dul Unirii, in zona Sanitas. O tanara a vrut sa parcheze si a intrat in fata masinii primariei prin loc nepermis. La volanul masinii primariei se afla soferul primarului.

 

Prima reactie a ocupantilor masinii primariei a fost.....sa dea numere masinii jos. Probabil asa au fost invatat de edilul urbei, sa foloseasca aceasta metoda comunista si fuga de raspundere. La fata locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Rutier al IPJ Buzau dar si o Ambulanta. Nu au fost victime cu rani grave. De specificat faptul ca masina de serviciu nu este a Viceprimarului ALDE Andrei NEDER. Potrivit martorilor la fata locului a sosit administratorul primarului Toma care a fost recalcitrant, stie el de ce. Da de ce va fereati mai acolitilor, erati in afara programului de lucru si va duceati odraslele acasa sau va duceati la....? RUSINICA BRE, RUSINICA!!!!!

E.S.

Masina Primarie Buzau

 

Accident Buzau 2

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 Administratorul PrimaruluiLavinia Stan 09-11-2018 19:11
Stefan Oprea.... un monument de tupeu, nesimtire si prostie... Un infatuat care insurat fiind, cu sotie si copil micut si-a angajat cu ajutorul Primarului amanta in Directia Economica... Un ROMET-ian prost la fel ca si ceilalti care populeaza din ce in ce mai mult Primaria Buzau... Oameni nepregatiti care se cocoata pe functii de sef fiind sustinuti de munca Boscodeilor (asa cum sunt numiti cei care mai stiu ceva )... Se spune repetat ca la Compania de Apa sunt angajate amante sotii neamuri.... in Primaria Buzau s-au angajat in ultimii 2 ani neamuri si fosti angajati de la ROMET dublu cat sunt la Compania de Apa... nepoti, veri, fini, amante , administratori de societati falimentare (ale primarului desigur)... solicitati o lista cu angajarile din ultimii 2 ani din primarie, transbuz.... si sa nu il uitam pe nepotul Nicoara ... cel mai destept manager... si pe sotia lui Diana Nicoara care a incurcat steagurile la venirea unei delegatii.... si nici pe batrana concubina a secretarului Pistol angajata mai nou la Urbis...
Citat

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!