FOTO/VIDEO – “AREA 51” IN MUNICIPIUL BUZAU – Locul unde Donald Tom nu cuteaza sa calce! Vedeti unde se afla si cine e proprietarul! Puteti sa dati cu “ZARR”(ul) si nu veti afla din alta parte! Cititi insa aici si despre parcul cu RULOTE din Marghiloman!

AREA 51 BuzauAM PLECAT LA VANATOARE! Exista un loc in oras unde nimeni nu cuteaza sa calce…o veritabila “AREA 51”, UNDE PROPRIETAR ESTE UN PARLAMENTAR. Un focar de infectie este acel loc, ingradit candva de niste ceafalati, ocupanad samavolnic domeniu public. “AREA 51” buzoiana este undeva in spatele unor chioscuri metalice abandonate, pe Chiristigii. Donald Tom, aici ti se pierd puterile “ZARR”?

 

P.S. Stiti cate locuri sunt “oprite” pentru flausatii lui Donald Tom? Va raspundem noi: foarte multe! Fostii “vici”, actualii ”vici”, “consigliere” personali, directorasi flausati - “impersonali” si altii se ingramadesc sa isi revendice din oras cate un colt, camera, cladire, fir de iarba…pe acestia nu-i vede nimeni?

P.S.S. De la cai (Hipodrom) la RULOTE! In filmuletul numarul 2 sunt locuri din Parcul Marghiloman oprite pentru Donald Tom si acolitii…deocamdata sunt parcate si ingradite cu gard…rulote!

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!