FOTO - Ghici ghicitoarea...LUI: unde a disparut sacosa lui Dragnea ce o tinea in mana Toma? In cotidianul al carui patron este, sacosa a fost...stearsa (ca in serialul "Amintiri din Epoca de Aur"!)

purtator de sacosa toma dragnea buzauVa punem in fata doua imagini cu acelasi subiect: vizita lui Dragnea la Primaria din Buzau. Prima este luata de pe pagina deputatului PSD Marcel Ciolacu (ce apare si in poza) si a doua dintr-un cotidian "loco" - patronat si finantat de Toma. In a doua imagine, a disparut din mana primarului Donald Tom - sacosa ce o tinea pentru Dragnea!

 

Adevarul este ca "metalurgistul tintestean" nu poate sa faca altceva: pe vrema lu' Ceasca turna la Secu', acum tine sacosa...atat poate, atat face. Intamplarea seamana izbitor de mult cu o imagine dintr-un film romanesc. Cu siguranta ati vazut serialul de un real succes  - "Amintiri din Epoca de Aur" - 2009 - episodul al II-lea petrecut pe culoarele Casei Scanteii (redam un trailer), relatand o legenda urbana din lumea presei bazata pe o intamplare reala (se pare ca si celelalte episoade) prilejuita de vizita ‘tovarasului jiscardesten’ in Romania si de o gafa a cenzurii - (cum i-au pus ziarsitii de atunci, lui Ceausescu, doua caciuli, manipuland o fotografie trimisa pe linie de partid) si masinii de propaganda care a dus la retragerea ‘Scanteii’ din distribuire.

purtator de sacosa toma dragnea buzau

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!