TOMA RECIDIVEAZA - este din nou beat mort la Restaurantul Armatei, de pe Bulevardul Garii!

primar buzau toma beatApucaturile vechi nu se uita....Donald Tom a recidivat! Este beat mort la Restaurantul Armatei de pe Bulevardul Garii din Buzau (RMB). Sursele noastre, care l-au fotografiat in ipostaze jenante, spun ca este in stare de ebrietate de prin jurul orei 14:00, alaturi de unii din gasca lui. Lucrurile nu se opresc aici: urla ca el e "stapanul orasului" si ca vrea sa demonstreze asta conducand beat Dusterul alb al primariei Buzau.

 

Cheful, vine dupa ce a "infipt" fara autorizatii legale Statuia lui Marghiloman IN PARCUL CU ACELASI NUME, comandata la un profesoras de la Arte, care statuie a costat buzoienii nu mai putin de 70.000 de euro (nebunul are in gand sa mai comande cateva zeci pentru a le pune in toate orasele tarii!). "VOTATI" MILIARDARUL DE CARTON - falimentarul-FACALET - DONALD TOM!

REVENIM CU FOTO/VIDEO

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

+3 #3 Toma - un criminal!Tomescu CIOLANU 31-03-2018 11:00
Nu este vorba de acest VIDEO, care, cu siguranta exista, ci de alte multele asemenea celor cu Boscodeala...ca re vor apare ianitne de Alegeri, cand acest om de nimic va cuteza sa se inscrie la primarie, indiferent daca de la liberali sau independent...p entru ca PSD NU_L MAI SUSTINE!
Citat
+3 #2 Toma - un securist betiv si bolnavCiolanu 29-03-2018 07:04
Il cunosc pe acest toma d ela servagromec.... .bolnav, cu viata de fmailie vraiste, un om simplu la minte din Tintesti, cu fmailia plina de nebuni, aici cu 2 familii intretinute. Un rpost exemplu pentru Buzau. Locuiesc in alt judet dar imi e mila de cei care ii iau apararea atatd e inversunat...su nt la fle ca ei! Jos Toma. Buzaul copilariei mele merita un om integru, fmailist si necorupt!
Citat
-3 #1 Este omTomi 27-03-2018 21:16
Este om frate si el, daca este primar acum trebuie sa urmeze calea fagaduintei sau ce?
Citat

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!