FOTO - Autobuzele “sicrie” ale lui Donald Tom blestemate? Inca unul s-a stricat langa Palatul Comunal

Autobuzele sicrie transbus Buzau TomaSunt domenii pe care intaiul “miliardar de carton” si meltean – Donald Tom, inca primar al urbei nu le stapaneste – de exemplu: blestemele combinate cu prostia! Cu toate ca e mason si securist, se pare ca e tinut ca "second-hand" si forte mai mari decat capul lui patrat il coplesesc si comploteaza impotriva “stapanirii” lui vremelnice.

 

Daca sambata seara (4 noiembrie a.c.) un sofer de la Transbus a bagat in spital mai multi oameni aflati intr-un autoturism, neacordandu-se prioritate la intersectia strazilor Bastan si Stadionului, astazi, 5 noiembrie a.c., un alt “sicriu pe roti” s-a stricat tocmai langa Palatul Comunal, vrand parca sa-i arate lui Tomita ca nu a  facut bine cand a luat banii blestemati de la tiganul cu lalele din Slobozia.  Nu este prima data cand autobuzele cu peste 1 milion de kilometri la bord si cu calculatoarele schimbate crapa in traseu (LINK). Carcotasii o sa elucubreze iarasi ca nu EURO 5 mincinos e de vina si se blocheaza sistemul, ci soferii angajati de Transbus, care nu sunt deprinsi inca cu cutia automata…deh, baragladine tintestiene!

PS: Desi subiectul articolului este defectarea "sicrielor"-autobuze aduse pe spaga de Toma, raspundem si legat de accidentul de aseara...Pentru ca unii papagali (sau troli-conturi fake) sau retarzi pusi de Toma comenteaza aiurea, va rog sa urmariti clipul pus de colegii de  la Adevarul.. minutul 0:34 sau 0:35: Reporterul catre soferul de la Transbus, cu referire la masina: "...aveau PRIORITATE"! adica e clar ca autobuzul  a fortat trecerea...politia musamalizeaza...la comanda, iar unii preiau totul fara discernere!

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!