Inca o conceptie “originala” marca Donald Tom – asa zisele "cafenele ale seniorilor" - au ajuns motiv de ras in urbe. Am putea adauga: “dupa o idée patentata de PNL Buzau in 2011! (VIDEO)”

club pensionari tinereDupa zbuciumul de la ultima intalnire a seniorilor social-democrati buzoieni, unde Donald Tom a fost pus la punct atat de seful sau de partid cat si de presedintele CJ P.E.Neagu, edilul se “razbuna”, dupa o idee originala a... liberalilor de acum 6 ani: “Cafenelele seniorilor” (politice)! Chemati pe preferinte DE GASCA, jurnalistii prezenti la “paranghelie” au surprins in fotografii si… tinere “sperante” -  in cafenelele seniorilor(patronate de un fost penelist, actual deputat PSD)…oare de ce?

 

Sa se confirme zvonurile ca…? Hm! Nu insistam pe subiect, numai ca le dorim sa reziste aceste asa zise “cafenele” cat au rezistat si ale liberalilor, prietenii lui Tomita (vezi VIDEO din 2011)! Speram sa se deschida in zonele cu pricina macar niste cabinete stomatologice daca nu magazine…”mixte”!

P.S. Daca sunt Cafenele, sa intelegem ca se desfasoara comert, sau nu se supun la..impozitare? Sub ce regim comercial sunt inscrise...sau nu?

CAFENELE  PNL – IN 2011:

http://arhiva2013.newsbuzau.ro/index.php/social/3318-ultima-ora-inca-o-cafenea-politica-pnl-se-deschide-in-micro-xiv.html

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

* ATENTIE!

Rubrica MOMENTUL ZILEI este un pamflet si trebuie tratata ca atare!