VIDEO – Ziua Nationala a Romaniei vazuta “altfel” (huiduieli, penibilitati si poleiala de duzina – direct in nasul buzoienilor)

Ziua Nationala altfel 2018Atat au putut, atat au simtit, atat au gandit! Toata lumea a fost la parada de Ziua Nationala, numai ca datorita proastei organizari (s-a ignorant legea care preciza unde trebuie desfasurata – pentru mandria lui Toma de pe Calea Erorilor), nu prea au vazut mare lucru. Bine, nu aveai nici ce vedea si nici asculta: clopote care sunau “de pe banda”, sunetul inregistrat prost, discursuri citite, cu poticneli, militari de toate marimile si formele, “tehnica” militara depasita, dar….buzoienii s-au simtit bine – macar o data pe an, nu-i asa? Moldovenii au venit si ei...invitati sa vada ce? Huiduielile unor buzoieni au fost si ele prezente la manifestatie, mai ales atunci cand prefectul Carmen Ichim a anuntat ca vrea sa citeasca cuvantul primului ministru "Dancila" - un grup de buzoieni au vociferat imediat cu..."Huooooooo...!!!".

 

Evident, n-au lipsit nici penibilitatile din vestimentatia alesilor si nici nesimtirile lor – unii au preferat sa vina cu SUV-urile, in viteza printre participantii la ceremonie (unii mai aveau si copiii cu ei, carora, probabil le insufla de mici ca ei sunt…”mai alfel”decat “prostimea”!). La fasolea “nationala” cu ciolan din Crang, batranii si saracii Buzaului s-au asezat inca de la ora 7 dimineata la rand, pentru ei mancarea tine loc de sentiment national, intr-o tara in care patriotismul se dizolva incet dar sigur sub indrumarile marelui partid si ale “primarului-faliment” – Toma! Aaaa, era sa uit: IPS Ciprinel, arhiepiscopul controversat “n-a servit” nici de data asta parada buzoiana, preferand compania unui bolsevic din Vrancea (Focsani)- Oprisan si a primului ministru analfabet – Dancila. Oportunistul in mitra nu a ratat ocazia sa se pozeze alaturi de PSD, cu tricolorul atarnat de gat!

I.G.

P.S. Credem ca acestea toate puteau sa fie evitate, daca se dorea, daca se putea si daca erau lasati organizatorii de..."marele URS", naclait si de contrabanda bolsevica!

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează