UPDATE - CONDUCEREA PRIMARIEI SI A PSD-ULUI - DELEGATA. VEZI AMANUNTE. Boscodeala a invins ANI! De asemenea, spre bucuria unora si tristetea altora, edilul a aflat ca a pierdut o batalie, dar nu si razboiul (sentinta in dosarul Gloria a fost pronuntata!)

Dupa succesul in procesul cu ANI (“de incompatibilitate”), primarul Boscodeala se lupta in zielele urmatoare, la Apel, cu DNA-ul. Potrivit unor surse judiciare din cadrul Judecatoriei Brasov, Primarul Constantin Boscodeala, a aflat astazi ca in dosarul “Gloria Buzau” a castigat procesul intr-un capat de acuzare si a pierdut in doua

 si astfel a primit prin contopirea pedepselor - 4 ani de inchisoare.  Edilul buzoian mai are un cale de atac – la Curtea de Apel Brasov. Referitor la batalia castigata, trebuie mentionat ca ICCJ, a dat o decizie definitiva in procesul de incompatibilitate al primarului din BUZAU acum 4 zile. Instanta suprema a respins ca nefondat recursul declarat de Agentia Nationala de Integritate impotriva sentintei din 3 decembrie 2013 a Curtii de Apel Ploiesti, care i-a dat dreptate lui Constantin Boscodeala si a dispus anularea raportului prin care ANI a stabilit ca primarul municipiului Buzau a fost in incompatibilitate. Decizia instantei supreme este definitiva.  Reamintim ca in iulie 2013, primarul Buzaului a fost gasit incompatibil de catre Agentia Nationala de Integritate, pentru ca, in perioada mai 2010 - martie 2013, a detinut simultan functia de edil si pe cea de reprezentant al municipalitatii in Adunarea Generala a Actionarilor SC Aquafor SA Buzau. Raportul ANI a fost contestat de Constantin Boscodeala, iar in decembrie 2013, Curtea de Apel Ploiesti i-a dat castig de cauza edilului.

E.S.

UPDATE: potrivit unor surse din Primarie, primarul Boscodeala si-a delegat atat conducerea PSD Buzau cat si a Administratiei Publice Locale unor alte persoane (Primaria - catre cei 2 viceprimari), pana la definitivarea procesului in care este implicat.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează