EXCLUSIV - O bomba fasaie in primarie, tocmai cand Donald Tom e plecat in Olanda (?!) cu 2 fufe dupa el: 3 sefi de Servicii si-au dat demisia, Cauza? Pistol militianul!

Primari Buzau scandalCine credea ca e liniste in Primarie, chiar dupa plecarea lui Donald Tom in “Tara Lalelelor”, se inseala – spiritul acru si puturos al TOVARASULUI inca si-a lasat o coada (“de topor”) in Palatul Comunal – Pistol Militianul!

 

Asa zisul secretar – Pistol, se pare ca nu e unu “cu apa de ploaie” (desi are fata de asa ceva!) si incearca sa duca “duhul” lui Donald Tom prin birouri, dandu-se asa cum nu e: mare si tare (unele locatare din micro 14 stiu de ce?!). Astfel, surse demne de incredere ne-au soptit ca 3 sefi de servicii – Economic, Personal si Patrimoniu si-au depus demisiile pe masa. Toti (cei care fac munca propriu zisa) datorita: “dementului de Pistol” si a Savulestii (citat din surse!). Demisionarii, nu vor sa fie partasi la ilegalitati! Nu stim daca aceste demisii vor rezista pana marti, cand vine “bulibasa din Tintesti”, dar cert este ca razmerita s-a iscat si speram sa si tina! Sa nu uitam un fapt: nimeni nu poate lucra cu nebunii si cu caracterele proaste!

TOT INAINTE TOVARASI!

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

-1 #2 de la ScularieFane 29-05-2018 00:23
Dacă Isbasoiu și Barbu au mai pus mana pe cate o carte și aveau un IQ din trei cifre, Pistol e un tablagiu prost cu IQ din doua cifre, dar cu limbă calda și catifelată, pregatita oricand pentru a mangaia posteriorul sefilor. De altfel aceasta a cea mai importanta calitate in ochii ciocoiului ajuns primar. Lupta se anunta a fi stransa. Va (vor) pierde cel(cei) de care ciocoiul isi permite sa se descotoroseasca .
Citat
-1 #1 Pistol = sri= prostAlexandru 26-05-2018 15:57
Milițianul Pistol introdus în primarie la plecarea a 2 SRI-ști Isbasoiu și Barbu va duce la căderea lui Toma. Un prost și profesional și în ceea ce privește cultura generala, cuplat cu o baba chelneriță de când era el eef de post , va distruge tot. Bravo celor care nu țin de un scaun .... Profesioniști care nu se lasă incalecati
Citat