LIVE - ADEVARUL A INVINS! La Biserica omului de afaceri Nicu Dinu din Buzau se intronizeaza ca Mitropolit Primat IPS GHERASIM si se hirotoneste parintele Serafim din Macedonia in Ierarh pentru Australia (FOTO/VIDEO)

Intronizare IPS Gherasim biserica Dinu BuzauIn aceasta dimineata, la biserica omului de afaceri Nicu Dinu are loc intronizarea ca Mitropolit Primat a IPS Gherasim si hirotonirea preotului Serafim din Macedonia in ierarh pentru Australia. La ceremonie participa inalti prelati, invitati si credinciosi.

Astazi, darul slujbei pentru cele sfinte la altar, vine ca o continuare a misiunii apostolice spre slava lui Dumnezeu, mantuirea sufletului aproapelui si a lor insisi.

A.D.

Hirotonire Buzau 1

 

Hirotonire Buzau

 

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

-2 #1 MagarieNedea Gheorghe 13-06-2017 22:56
Doamne, nu pot sa cred asa ceva. M-am uitat cu atentie la tot evenimentul asta. Sincer, acesti episcopi, preoti care nu au facut ascultare, vor da socoteala in fata Lui Dumnezeu. Eu nu pot sa fac mai nimic, decat sa-mi apar credinta cea adevarata, adevarata ortodoxie. Nu asa. Cum omul de afaceri Dinu, a putut sa pice in plasa demonilor? El trebuia sa asculte de erarh si sa mai lase de la dansul. Sa se gandeasca , caci nimic nu va lua cu el. M-da care-i adevarutl? Va rog sa fiti atenti cu Gherasim cere ajutorul oamenilor, deci, treziti-va dragii mei.
Citat