SENZATIONAL – Cate miliarde din banii publici se “scurg” de la CJ catre buzunarele largi ale Arhiepiscopiei si cum nu se intoarce nicio justificare serioasa la sumele cheltuite – EPISODUL I (FOTO DOCUMENTE)

Arhiepiscopie Catedrala Sf Sava evaziune“Mare iti e gradina Doamne si tot mai multi ii sar gardul…!” – Consiliul Judetean arunca cu banii publici in buzunarele largi ale Arhiepiscopiei – recte in ale lui Cezar Spiridon zis si Inalt Prea Nesimtitul Ciprinel Crasnel, fara sa tina cont ca toate asa zisele “nevoi” ale parohiilor si ale Cancelariei “Inaltei Porti”, se scurg la firme fictive cu patroni la fel de invizibili.

Va prezentam in materialele atasate o parte din documentele justificative ale CJ cu privire la darile de miliarde de lei catre gaura neagra – ONG-ul Arhiepiscopia Buzaului si Vrancei. Daca intr-un articol precedent – poate fi consultat AICI – aflam de darile Primariei catre Arhiepiscopie, acum am ajuns la CJ, iar intr-un viitor apropiat la cele primite prin Fonduri Europene, cu toata opozitia functionarilor publici de a ne da informatii, potrivit Legii 544/2001. Retineti: Firma cu care Arhiepiscopia justifica la CJ cheltuiala miliardelor de lei din bani publici pentru diferitele reabilitari si constructii – ex.: Catedrala Sf. Sava (Pr. Milea fusese indepartat, iar catedrala era deja Paraclis al Arhiepiscopiei pentru ca toate fondurile venite la Sf Sava sa fie redirectionate catre Cancelaria Inaltei Porti) este “SC Arc Hidrant Install SRL” societatea prietenului lui Ciprian Crasnel – Eleodor Raileanu din Oreavu – Rm.Sarat. Banii se pare ca au fost mancati cu “lumea buna” agreata de IPS Ciprinel. Ulterior, Raileanu, neplatind nimic la stat, conform legilor si contractului in vigoare, a vandut firma care avea la ANAF datorii de peste 100 de miliarde de lei vechi, catre un cetatean din Republica Moldova care in prezent…este de negasit! Iata cu ce se ocupa Arhiepiscopia si seful ei IPS Ciprinel (dupa modelul din Bucale cu primarul penal Ontanu!), bagand preotii la inaintare – dupa cum se vede din semnatura si declaratiile acestora pusa in documentele asa zis justificative inaintate CJ-ului. Cine ii va trage la raspundere pentru neregulile financiare evidente? (vezi chitante taiate cu sume peste maximul acceptat de Codul Fiscal in vigoare, Contracte de lucrari ciudate – cu expresii gen: garantia…”NU E CAZUL” sau despre “Limba care guverneaza contractul”?!...ca sa nu mai vorbim ca DEVIZUL – pentru refacere invelitoare acoperis si zugraveli exterioare –  este de 550.000 lei, iar firma abonata este aceeasi mereu, agreata de IPS! ).

 

VEZI DOCUMENTELE AICI!

VOM CONTINUA CU DEZVALUIRILE IN EPISOADELE URMATOARE, ARATAND PE CE SE CHELTUIESC BANII BUZOIENILOR SI UNDE AJUNG EI DE FAPT!

I.G.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #3 e usor de gasit moldoveanul.tataruvadim 20-02-2018 13:13
Acest cetățean moldovean e foarte usor.de găsit dacă se vrea.problema e ca el a fost păcălit de unii de.la București în frunte cu Stan Adrian și altu de la Iași care se.ocupa de vânzările firmelor cu datorii...iar capul rețelei e din Botoșani...doar ca nu se vrea sa fie găsit.
Citat
+12 #2 Comentariu Pertinent si AdevaratCetatean Inselat 03-03-2017 08:53
Comentariul de mai inainte este mai mult decat adevarat. Cand cineva va face lumina in jurul acestui om ? Este implicat in foarte multe lucruri si activitati dar din toate el trebuie sa castige ,indiferent de metoda . Pacaleste in principal batranii singuri si cu ceva averi pe care dupa ce-i deposedeaza de bunuri ii duce intr-un camin sau ii tine inchisi in propriile case unde trimite diferiti oameni de incredere care sa le dea cate o farfurie de mancare pe zi . In fata este pusa imaginea de binefacator , bine pe care-l face din alte surse (donatii , sponsorizari , STAT , pensiile oamenilor si munca lor efectiva ) . Reteta este simpla si eficace : bunurile si averile sunt luate de Milea Mihail impreuna cu familia sa iar ingrijirea cade in sarcina fundatiei si a celor citati mai sus . Sa nu mai spunem si de alte beneficii care ajung tot in buzunarul fara fund al acestuia . Probabil intr-o alta postare vom dezvalui si alte minunatii ale lui Milea . Oameni buni , deschideti ochii si vedeti cine este cu adevarat acest M.M.
Citat
+11 #1 Adevaratul "papusar" - MILEA MIHAILIon Voda 02-03-2017 11:42
Domnule Reporter !
Daca esti cu adevarat impartial , corect si vrei cu adevarat sa afli adevarul in privinta scurgerilor de bani si in care buzunar se afla acestia ,nu trebuie decat sa-l analizezi pe marele "papusar" MILEA MIHAIL . El este cel care sub masca de "bun samarinean" , care ajuta si face bine la atatia oameni ( de fapt face bine pentru el si familia lui )invarte sume ametitoare . El este beneficiarul a mult mai multor sume de bani ( ce spuneti dumneavoastra in articol este nimic si chiar este posibil ca banii sa fi fost cu adevarat decontati corect , adica lucrarea chiar se vede , drept dovada este Biserica care a fost pana la urma finalizata ). V-ati pus intrebarea : de ce semneaza peste tot pr. Damian si de ce a fost "marginalizat" bunul Milea ???. A facut cineva o analiza a sumelor primite de Milea ,de la inceputul lucrarilor si pana la preluarea si finalizarea lucrarilor de catre Arhiepiscopie ?. Stie cineva cati batrani ingrijeste in camine Milea M. , cat incaseaza fundatia de la Stat si de la sponsori pentru ingrijirea lor , cine le ia pensiile si cel mai important CINE ESTE BENEFICIARUL AVERILOR ,PROPRIETATILOR (CASE , TERENURI ,BUNURI PERSONALE ...)??
Raspunsul este simplu : MILEA MIHAIL , care in numele fundatiei si pe spatele oamenilor de buna credinta , beneficiaza (de data asta IN NUME PERSONAL SI AL FAMILIEI SALE) de acestea.
Citat