VIDEO - AM POSTAT FILMUL CUM AM PROMIS! UPDATE - citeste meniul "saracilor" la duminica Samarinencei. Campanie electorala pe fata a IPS Ciprinel Crasnel la sfintirea bisericii din Simileasca veche (27.11.2016). Dupa sfintire...CHEF

Tess chef IPS Toma politicaAflat la sfintirea bisericii din cartierul Simileasca veche, fara  nicio rusine si cu un tupeu fara margini, Arhiepiscopul Buzaului si Vrancei a facut campanie electorala pe fata pentru un anume partid politic. La manifestare a fost prezent si primarul Constantin Toma care a fost elogiat si ridicat in slavi mai ceva ca Hristos.

Voalat IPS Ciprinel Crasnel a indemant lumea sa “voteze pe cine vrea dar sa tina cont de ceea ce s-a intampalt pana cum in tara care nu este nici dupa voia lui…”. La fel, ca un santaj pe fata, Spirache a mai vorbit si de ajutorul dat primarului Buzaului cu care are “multe proiecte de facut - sociale, medicale…etc” in continuare si ca spera sa nu fie dezamagit!!! Reamintim ca in Campania electorala de la Locale, primarul Toma, pe atunci candidat doar, a fost dat afara de la o intalnire privata cu IPS pe motiv ca acesta ar fi pomenit de numele afaceristului Dinu cu care Arhiepiscopia este intr-un conflict pe viata si pe moarte. La final, nevrednicul ierarh, contrar tuturor canoanelor si legilor din aceasta tara a spus ca va indemna credinciosii sa voteze pana pe 11 decembrie a.c. si sa puna stampila pe cei care nu au dus tara de rapa pana acum… La manifestatie a participat si generalul Foca, care, pe tot parcursul discursului a fost elogiat si ridicat in slavi de Spirache. Dupa sfintire, chiar cand scriem aceste randuri (duminica 27.11.2016 – ora 13:00, in Postul Craciunului, alaiul de politicieni in frunte cu Inalt Prea Smintitul Ciprinel s-au “refugiat” in spate la Tess Pub (Rotary) pentru un ospat… ”de dulce”!) Iata culmea tupeului si dementei…halal ierarh si halal Sinod al BOR si halal legislatie laica …rusine tuturor!

 

I.G.

P.S. REVENIM CU FOTO VIDEO DE LA SLUJBA SI DE LA CHEF!

 

VIDEO UPDATE... AM POSTAT FILMUL ASA CUM AM PROMIS! INTARZIEREA S-A DATORAT UNOR TERTI FACTORI DESPRE CARE VA VOM VORBI ALTADATA. DELECTARE PLACUTA!!!

MENTIUNE - TOT CE AM SCRIS SI ESTE REDAT ESTE PURUL ADEVAR...AVEM MARTORI SI TOT CE NE TREBUIE! La multi ani! :D

POZE SI FILMULETE INCREDIBILE...IN CURAND. AM PROMIS...NE TINEM DE CUVANT!

UPDATE 1: Potrivit surselor noastre, la masa "de post" a IPS si a oaspetilor politici, de duminica Samarinencei (pericopa din Evanghelia de astazi ce se citeste in toate bisericile ortodoxe), calugarul Ciprian Spiridon zis si IPS Ciprinel a "servit" la masa, un coniac bine incalzit - COURVOISIER XO 0.7L70cl / 40%, pret aproximativ - 456 de lei, un vinisor- sampanie "Dom Perignon" din 1992 - pret aproximativ 1400 lei/sticla, s-a imbuibat cu icre negre si icre de manciuria 12.000 lei si alte dulciuri si delicatese....asadar..post sa fie si calugar sa fii (unele produse nu au fost aduse de la carciuma lui Cazma ci de popa Botea Costin Bogdan...meniul a fost inainte propus si cercetat/adaugit la timp de IPS)...

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

-1 #7 Ionut care-si spune Vodamarita cazar 06-12-2016 16:31
Tu stii de DUMNEZEU??????? ????Nu ti-e rusine,sunt mai batrana decat ma-ta.Daca parintele si-a pus increderea in tine asta nu inseamna sa-l jignesti si sa-l vorbesti de rau!Draga Ionut,c-asa te cheama,cand te-o tranti DUMNEZEU n-o sa te mai ridice nici cel mai bun prieten al tau diavolul,ai inteles!Si nu-mui da tu mie lectii despre DUMNEZEU!!!!!!! !!!aR TREBUI SA TE PRIVESTI IN OGLINDA!Si cu asta am incheiat,m-am coborat prea mult la nivelul tau!
Citat
+1 #6 Pentru marita cazarIon Voda 29-11-2016 11:00
Inainte de a acuza cred ca ar fi mai bine sa cercetezi . Ti-ai pus intrebarea : Nu cumva omul pe care-l ridici in slavi respectiv milea mihail face parte din anumite organizatii ???!!!. Si cred ca ar fi de bun simt sa nu jignim si sa folosim un limbaj decent . Ce zici , se poate ? P.S. : Acum cativa ani pr. milea figura pe listele unei orgnizatii la capitolul "sponsori" , ca de...nu dadea de la el !!. Succes si dechide ochii daca vrei sa vezi fiindca Dumnezeu nu ne vrea prosti .
Citat
-1 #5 ciprinel nu ne reprezintamarita cazar 29-11-2016 00:01
Biserica este CASA DOMNULUI,nu casa lui Ciprinel sau cum l-o mai chema pe rebutul asta uman!El nu are ce cauta in SFANTA NOASTRA BISERICA CRESTINA,el este un mason imputit si se stie asta!Sa nu confundam CASA DOMNULUI cu ciprinel,el nu ne reprezinta,dar DUMNEZEU va hotari cand se va termina si numai DUMNEZEU il va judeca pe acest tradator !
Citat
0 #4 Lasa vrajealaPopa Sapca 28-11-2016 18:38
Nu e adevarat. Ips a mancat fasole batuta cu si napi in timp ce nababii bagau caprioara si ceafa de porc.. A postit si a ajunat ca un adevarat calugar... Aia beau CURVoasier si el bea ceai de coada calului...
Pui pozele ca sa te credem?
Citat
+3 #3 OrtodoxulCetăteanuluimit 28-11-2016 11:32
Mare porc acest călugăr nenorocit. BOR-ul nu-face nimic. Toti o apă si-un pământ. Lumea e proasta că le dă bani. Porc nesăbuit.
Citat
+2 #2 bosslestytrading 27-11-2016 20:18
o a facere buna : Sampanie Dom Perignon 1400 lei la restaurnt NU E SCUMP
Trebuie dar mult ban la biserica dominica asa se poate cumpara minim doi sticle.
Nu sunt romanest ...me face sarut mult
Biserica nu platest imposit... beu Sampanie
Citat
0 #1 DOBITOC!lepădatu 27-11-2016 19:59
SA-TI STEA IN GAT, FRAIERE!
Citat