Vesti in PREMIERA! S-a reluat procesul GRUPULUI INFRACTIONAL de la Primarie privind "Stergerea datoriilor" - ancheta DIICOT Buzau. Vezi aici ce rezolutie a dat instanta! Vor descoperii magistratii daca s-au ars arhivele INFORMATICE?

Palatul Comunal BuzauSE APROPIE ORA ADEVARULUI! Vor afla magistratii daca s-au ars arhivele si s-au sters informatiile "sensibile" de catre "secta" din Primarie? Pe data de 10 ianuarie 2019 a reinceput judecarea procesului privind Grupul infractional de la Primaria Buzau, legat de "Stergerea datoriilor" - ancheta DIICOT. (Dosarul Nr. 1779/114/2016 de la Tribunalul Buzau). Instanta a decis: " amâna cauza la 7.02.2019 ora 10,00 pentru a se reveni cu adresa la expertul informatic si pentru a se emite adresa DIICOT sa precizeze in ce masura s-a colaborat cu securitatea" (?!).

LIVE - Trecerea dintre ani - LA MULTI ANI 2019! REVELION in Piata Daciei din Buzau!

Revelion Buzau 2019Vremea destul de buna si dorinta de petrecere a buzoienilor a facut ca Platoul Dacia din oras sa fie neincapator la miezul noptii - la trecerea dintre ani. In ultimele clipe din anul 2018 si primele din 2019, la focul de artificii, cu mic cu mare buzoienii au baut o cupa de sampanie si au urat un An Nou mai bun. Petrecerea pe Platou a fost una destul de atractiva, printre cei care au evoluat pe scena au fost:trupa Voltaj, Alessia sau Liviu Teodorescu & Band.

VIDEO - "Scoala altfel" la o televiziune "altfel". Zeci de elevi de la Scoala Gimnaziala nr.11 in studioul TV NEWS Buzau

News Buzau Vizita elevi Sc 11Zeci de elevi ai Scolii Gimnaziale nr.11 Buzau au vizitat studioul TV NEWS Buzau și redactia NEWS Buzau, în cadrul „Săptămânii altfel”, pentru a afla ce înseamnă munca din mass-media. Marti, 18 decembrie, sediul TV NEWS Buzau si-a deschis portile pentru scolarii dornici de vizite si a primit zeci de copii. Elevii, insotiti de doua cadre didactice -  Mihaela Chirac si profesorul de muzica al scolii, au putut sta de vorba cu jurnalistul si coordonatorul stirilor Iulian GAVRILUTA si cu Alina CRETU, realizatoarea Emisiunii DIALOGURI LA INALTIME si au descoperit alaturi de acestia cateva dintre secretele acestei meserii.

BOMBA! Deputatul buzoian - Adrian Mocanu cere functia de subprefect ce revine ALDE. Vezi aici cum si-a falsificat grosolan CV-ul – generalul (r) Petrica-Lucian Foca, imbuibat si pensionar de lux, actualmente subprefect (din marturiile altui general)

CV fals Foca Gen Miu Potrivit unor surse demne de incredere, zilele acestea deputatul buzoian Adrian Mocanu cere celor responsabili -  functia de  subprefect de  Buzau, care se cuvine partidului ALDE. Functie detinuta in prezent de Lucian Foca. Daca este sa ne uitam atent la algoritmii politici, parlamentarul buzoian are dreptate deplina, trebuie insa sa spunem si cine este acest imbuibat si falsificator de acte - Foca. La vremea respectiva (LINK), am atras atentia asupra acestui personaj, dar pana nu a venit un domn general de brigada  (r) Dumitru Miu nu am stiut concret despre falsurile, uzul de fals in forma continuata a cestui impostor, pus in functii de "gasca".

VIDEO – Ziua Nationala a Romaniei vazuta “altfel” (huiduieli, penibilitati si poleiala de duzina – direct in nasul buzoienilor)

Ziua Nationala altfel 2018Atat au putut, atat au simtit, atat au gandit! Toata lumea a fost la parada de Ziua Nationala, numai ca datorita proastei organizari (s-a ignorant legea care preciza unde trebuie desfasurata – pentru mandria lui Toma de pe Calea Erorilor), nu prea au vazut mare lucru. Bine, nu aveai nici ce vedea si nici asculta: clopote care sunau “de pe banda”, sunetul inregistrat prost, discursuri citite, cu poticneli, militari de toate marimile si formele, “tehnica” militara depasita, dar….buzoienii s-au simtit bine – macar o data pe an, nu-i asa? Moldovenii au venit si ei...invitati sa vada ce? Huiduielile unor buzoieni au fost si ele prezente la manifestatie, mai ales atunci cand prefectul Carmen Ichim a anuntat ca vrea sa citeasca cuvantul primului ministru "Dancila" - un grup de buzoieni au vociferat imediat cu..."Huooooooo...!!!".

LIVE - FOTO/VIDEO - Ziua Nationala a Romaniei sarbatorita la Buzau. Ceremonie religioasa si militara, masa traditionala, spectacole, expozitii si aprinderea luminilor festive in centrul municipiului

i dec 2018 BuzauCa in fiecare an, institutiile abilitate, organizeaza manifestari diverse prin care celebreaza ZIUA NATIONALA A ROMANIEI. Parada militara este programata sa inceapa la ora 10.00 in Cimitirul Eroilor si pe Calea Eroilor din Municipiul Buzau. Dupa ceremonia religioasa si alocutiunile oficialitatilor va urma o parada militara cu exercitii de manuire a armelor si defilarea trupelor si a tehnicii militare.

Subcategories