MERCURIALUL ARANJAMENTELOR (septembrie 2018) si Dilema “Toamnei buzoiene”: “Daca pica Dragnea, Costica Vanatoru va fi numit secretar de stat sau Ministru Agriculturii?” (surse spun ca si Foca vrea si el...ministru! Ghiciti unde!)

Mercurial aranjamante politice BuzauMERCURIALUL ARANJAMENTELOR POLITICE (septembrie 2018): Banca de seminte da sa incolteasca…in Crang (zona URBIS), dar obligatoriu dupa PUZ! Acolo unde vor fi construite si locuinte pentru…cercetatori, nu?

LIVE - UPDATE - AJF Buzau debuteaza astazi in turneul preliminar din Cupa Regiunilor. ROMANIA - IRLANDA 2 -1 (0 - 0)

AJF uefa bzSelectionata Asociatiei Judetene de fotbal Buzau intalneste azi, de la ora 19.30, selectionata de fotbal amator din Irlanda (TRANSMITEM LIVE DE LA PARTIDA ROMANIEI IN CUPA REGIUNILOR – 19 30). Partida se disputa pe stadionul Gloria si conteaza pentru etapa I din turneul preliminar Cupa Regiunilor, competitie aflata sub tutela UEFA. In deschidere, de la ora 15.00, selectionata de fotbal amator din Anglia va primi replica Slovaciei.

Un edil in razboi cu toata lumea. “Onor. Primar” Constantin Toma & Comp

distopic buzTrebuie sa exprim o opinie pe care o consider justificata. “Onor. Primar”, este un tip de edil extrem de original si de performant la capitolul conflicte. El reuseste magistral sa intre in conflict cu toata lumea. Ma voi retine sa mentionez cu titlu particular mass-media. Presa este prin definitie mai coroziva in limbaj si poate chiar rautacioasa uneori. In general este al dracului de obedienta.

SEMNALE DE ALARMA LA BUZAU! Ilegalitati pe banda rulanta la Primarie si CLM! Despre Proiectul HCL, nr. 212/22.08.2018, Cladirea Bazarului si ce spune Comisia Zonala a Monumentelor Istorice

Trafic Monumente istorice BuzauMunicipalitatea buzoiana a luat-o razna. Cladirea Bazarului nu este un monument istoric??? Oare Comisia Zonala a Monumentelor  cunoaste ceea ce se afirma in acest proiect de hotarare al Consiliului Local ? Bazarul face parte, potrivit Planului de Urbanism General al orasului Buzau, din Ansamblul arhitectonic „Strada Cuza Voda“ si este interzisa orice interventie neconforma cu legislatia in domeniu pentru orice monument din acest perimetru, inclusiv in zona de protectie a acestui ansamblu. Potrivit unor surse media, intelegem ca in cadrul sedintei CLM Buzau, din data de 26 martie 2018, s-ar fi opinat faptul ca imobilul Bazarului nu ar fi monument istoric.

VIDEO – PRIVITI IMAGINILE CU ATENTIE! Cum arata Buzaul Lui Toma! Gropi, lucrari de mantuiala, asfaltari in bataie de joc si multa mizerie!

Lucrari mantuiala strazi gropi Buzau Toma 2018Exista o vorba in popor: "Cum e turcul asa-i si pistolul!" - lui Donald Tom i se potriveste de minune. Cum e in capul, viata si gospodaria lui, la fel se manifesta si in urbe! Plecand de la imaginile unui buzoian - care au facut furori pe facebook, cu paragina in care a ajuns Calea ERO(R)ILOR din Buzau, am plecat si noi la pas prin urbe pentru a filma “marile realizari” ale primarului Toma.

Subcategories