TESCARU A CASTIGAT PROCESUL CU TOMA! Primarul trebuie sa isi ceara scuze publice si sa plateasca daune morale de…”1 leu”!

tescaru Toma ProcesPotrivit portalului de justitie just.ro, procesul in care se judeca cauza privind afirmatiile primarului Toma referitoare la “mafia lui Tescaru” a ajuns la final. Fostul director al Companiei de Apa Buzau, Ionel Tescaru a castigat procesul definitiv si irevocabil cu Toma, iar instanta il OBLIGA pe primar sa isi ceara scuze publice in ziarele “Adevărul” şi „Opinia Buzău” si sa plateasca despagubire in valoare de”1 leu”:

(VIDEO comparativ!) In timp ce Toma viseaza: avioane, aeroport, gondola pe Iazul Morilor, Observator astronomic si alte bazaconii (taxele la Buzau cresc pana la 500%), in Padureni (Vaslui), tot un primar-tzaran (dirijorul satului) are piscina si altele

Toma Buzau Diaconu PadureniUn nou episod din “cascadorii rasului” de Buzau l-a avut protagonist pe ametitul de primar al Buzaului – Constantin Toma, zis si “Facalet” care si-a adunat aplaudacii cu contracte, in Crang si a inceput sa elucubreze: “Sunt mulți copii și tineri din Buzău pasionați de astronomie. Prin amenajarea observatorului astronomic probabil că vom sădi și în alții interesul pentru știință. De asemenea, pe timpul zilei, turnul va avea căutare și pentru o vedere panoramică a orașului și a împrejurimilor. Îi vom face o expertiză tehnică, apoi vom aloca bani pentru transformarea lui. Cred că va deveni un important obiectiv turistic al Buzăului”. Proiecte fanteziste, esecuri de marca: Aeroport civil la Boboc, Iazul Morilor si promenada cu barci, Centrul Explorer cu ajutorul masonilor de la Rottary si multe altele – adevarate manipulari, cand nu sunt patologii. Asta ca sa nu mai vorbim despre Compania de Apa, falimentele societatilor publice, imprumuturi peste limita la Buzau, parandaraturi la neamuri, vile cumparate de Toma– si el figureaza cu falimente si insolvente la firme, “sicrie pe roti” – autobuze rable! Iata in schimb ce a facut primarul din Padureni - Temistocle Diaconu, in Vasluiul cel mult hulit (de multe ori pe nedrept)! Judecati voi!

TOMALEAKS continua! Legaturi intre Constantin Toma, firmele de casa ale PSD si Primaria Buzau!

Toma Leaks continuaDe ceva vreme, Grupul de Investigatii Media (G.I.M. Buzau) are sub lupa legaturile dintre institutiile statului, recte Primaria Buzau si afaceristul Constantin Toma, actualmente, vremelnic primar al urbei. Nu dezvaluim date din angheta aflata la final, ci doar prezentam cateva imagini despre caracatita institutiilor publice si afaceristul ("de carton presat") Toma, care nu inceteaza sa uimeasca anchetatorii prin parandaraturile flausate (in acest moment TOMA are atatea DOSARE incat nu mai poate participa la alegerile din 2020!!!). Miliarde de lei sifonate prin contractele "cu dedicatie" ale firmelor de casa ale PSD si parandaraturile unei caracatite fara precedent in istoria Romaniei si a orasului (afacerile fostului primar - Boscodeala nu ajung nici la 10% din "tunurile" lui Toma - surse judiciare).

“Te simti hartuit psihic si stresat la locul de munca?! Boli despre care nu vorbeste nimeni deoarece sunt nemasurabile?” – Fii atent la acest articol si reportaj! Prima infatisare la Tribunalul Buzau – legat de aceasta “speta”!

tribunalul buzau rm saratEvident, in degringolada acestor vremuri hade si schilodite de trepadusi flausati si saltimbanci ai vidului mundan, o voce care striga in pustiu – ADEVARUL – pare “ciudata” si de neinteles…pentru gaoacele lor de creier...dar "ea", prin putere si perseverenta face ca intunericul sa dispara la venirea "luminii"! Ce vrem sa spunem?

La Buzău, comasările de şcoli (comandate de primarul Toma) lasă elevii fară programul “Masa caldă”!

Toma taie masa calda la elevi BuzauDegringolada in invatamantul buzoian, continua. Anuntatele comasari de scoli “executate” de ciracii primarului Constantin Toma, lasa fara “Masa calda” mii de elevi din oras, printre ei unii care fara aceasta facilitate sunt gata sa abandoneze scoala. “Scolile comasate din Buzau nu vor mai indeplini conditiile pentru demararea programului “Masa calda” – a spus si viceliderul SIP Buzau, Bratu Cristache, la emisiunea “Alternative culturale” de la TV News Buzau, moderata de profesorul de istorie Adrian Constantin (LINK). Iata istoria acestui program, care, pe langa facilitate principala - de a da o masa calda elevilor, are si rolul de a preveni abandonarea scolii de catre elevii saraci din Buzau (prima comasare mare - prima lovitura: Scoala nr. 6 (la care invata elevi saraci, din comunitatile rome) cu Scoala nr. 16 din Buzau).

CLASAMENTUL EFICIENŢEI ÎMPOTRIVA POLUĂRII. La Buzau stam foarte prost, tabela electronica de la statia APM Buzau nu mai functioneaza, iar statisticile sunt alarmante - FOTO HARTI EXCLUSIVE!

zone poluare oras News BuzauAgentia Internationala pentru Cercetari asupra Cancerului (IARC) - organism specializat al Organizatiei Mondiale a Sanatatii (OMS) a lansat mai multe cifre referitoare la poluarea din orasele lumii. Astfel, in ceea ce priveste Romania, printre orasele cu cea mai mare poluare in aer se numara si Buzaul (22 µg/m3).

Subcategories