EDITORIAL - Inima satului nu-i si a orasului!

charlottenburg satul rotund din romaniaColind de ceva vreme pe drumuri de munte. Mă închin în fata superbelor peisaje. Văd sate cu căsuțe pitite sub zăpadă, creând impresia că sunt acolo de când lumea, fumul cum se ridică din hornuri, semn ca oamenii își văd de treburi. Colo latră un câine, dincolo o oaie mănâncă un braț de fân. Regulile sunt simple. Un acoperiș deasupra capului, un braț de lemne pentru căldură și grija pentru animale și natură. Pentru că iti asigură hrana. Sunt oameni drepți și harnici, primitori și fără teamă. Nu se incurcă cu lucruri inutile și sunt o mare familie.

Orașul rar are familii. Orașul e plin de oameni ce își strigă singurătatea. Oraşul pune bariere. Te împinge intr-un iureș continuu până uiți de ceilalți. Ajungi să vrei multe și inutile. Să muncești pentru lucruri. Uiți că ai vrut să cânți, uiți că ai vrut să zbori. Ai intrat în rândul lumii. Care lume? Lumea care nici nu știe că exiști.

ASTRIDA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează