Peste 850 de firme radiate in Buzau. Care sunt cele mai afectate domenii de activitate?

Registrul Comertului BuzauNumărul firmelor radiate în primele nouă luni din 2018 a ajuns la 58.669, conform statisticilor Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC). Cele mai multe radieri au fost înregistrate în municipiul Bucureşti – 9.320 firme (cu 6,07% mai puţine faţă de primele nouă luni din 2017) şi în judeţele Cluj – 2.462 (minus 8,10%),

REVOLUTIE! Abatoare mobile în fiecare comună din țară

Abatoare mobileMinistrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, la Constanța, că intenționează să introducă în Planul Național de Dezvoltare Rurală proiectul abatoarelor mobile, urmând ca acestea să fie înființate în fiecare comună, iar jumătate din fondurile necesare realizării să fie acoperite de Guvern.

APIA Buzau a inceput plata de 11.1815 euro/cap ovina și caprina, în Campania 2018. Vezi aici daca te incadrezi si tu in criteriile impuse de Agentie

ovine caprineAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) informează că începând din data de 01.11.2018 s-a demarat plata în avans pentru fermierii care au solicitat sprijin cuplat în sectorul zootehnic pentru speciile ovine și caprine, în Campania 2018.

Guvernul dă noi subvenții de la 1 noiembrie

Subventii agricoleMinistrul Agriculturii, Petre Daea, a declarat, la Constanța, că la 1 noiembrie, începe acordarea subvențiilor pentru crescătorii de ovine și caprine, iar de la 1 decembrie, pentru crescătorii de taurine. Petre Daea a declarat că subvențiile vor fi acordate la timp.

DECIZIE RADICALA! De astazi, o importanta banca din Romania, isi INCHIDE TOATE CASERIILE. Vezi AICI ce trebuie sa faci

Banci 2Așa cum anunțase inițial, ING, una dintre cele mai importante bănci din România, a luat o decizie radicală ce vizează toți clienții săi. Toate casieriile fizice ale ING Bank se vor închide din 29 octombrie, banca continuând strategia de dezvoltare, prin care urmăreşte să-şi transforme sucursalele în unităţi de tipul self-service.

Sunt bani pentru plata salariilor si al pensiilor pentru 2018? Afla raspunsul AICI

Bani salarii pensiiPremierul Viorica Dăncilă susține că nu sunt probleme cu plata pensiilor și salariilor în sectorul bugetar. "Legat de banii pentru pensii şi salarii, avem resursele bugetare necesare pentru plata pensiilor şi salariilor în domeniul public, aşa cum ne-am angajat prin programul de guvernare şi Legea salarizării adoptată de Parlament.