AUDIO – Daea a aberat…d’aia! Demagogie tipic comunista la deschiderea celei de-a 13-a editii a targului “Toamna buzoiana”.

Toamna buzoiana 2018  News Buzau 6Ieri dupa amiaza a fost deschisa a XIII-a ediție a Târgului Toamna Buzoiană, unde , pe langa circul si demagogia tipic bolsevica, s-a pus de alte afaceri, chiar si ministeriale. Ministrului Agriculturii Petre Daea nu a reusit nici de data asta sa dea raspunsuri concrete si sincere la intrebarile jurnalistilor si a celor prezenti (AUDIO).

PREGĂTIȚI-VĂ de CIUMA OILOR și CAPRELOR! CE SE VA ÎNTÂMPLA în FERMELE din ROMÂNIA!

pesta oilor si caprelorPESTA OILOR ȘI CAPRELOR! Primăriile din sudul țării au început de două zile să informeze crescătorii de animale despre pesta rumegătoarelor mici (PPR). Spre deosebire de virusul pestei porcine africane (PPA), pentru care nu este un vaccin, pentru PPR există un vaccin, iar crescătorii de ovine au auzit că s-ar pregăti deja doze în valoare de câteva milioane de euro pentru vaccinarea oilor și caprelor. Ce trebuie să știți despre pesta micilor rumegătoare?

APIA Buzau ATENTIONEAZA! Luni, 3 septembrie 2018, este ultima zi de depunere a documentelor prin care se solicita sprijinul cuplat în sectorul zootehnic - speciile ovine și caprine

apiaAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) Buzau informează că luni, 3 septembrie 2018, este ultima zi de depunere a documentelor specifice prevăzute de articolul 78 alin. (3) literele a) și b) din Ordinul MADR nr.619/2015 cu modificările și completările ulterioare, pentru fermierii care au depus cerere unică prin care au solicitat în Campania 2018 sprijin cuplat în sectorul zootehnic - speciile ovine și caprine.

ANAF a stabilit data până la care vor fi trimise deciziile de impunere privind asigurarile sociale pentru 2016-2017

ANAFAgenţia Naţională de Administrare Fiscală – ANAF – a stabilit luni, printr-un proiect normativ, ca organele fiscale şi teritoriale să încheie, până la data de 30 octombrie 2018, perioada de transmitere către contribuabili a deciziilor de impunere aferente obligaţiilor acestora din 2016-2017.

Guvernul dă UN MILIARD DE EURO! Ce zone sunt vizate sa primeasca acest ajutor financiar?

EuroMinistrul Agriculturii, Petre Daea, a precizat marți că statul va acorda 1 miliard de euro prin noua Lege a muntelui pentru asigurarea, valorificarea durabilă a resurselor muntelui, conservarea peisajului şi a biodiversităţii, dar și pentru dezvoltarea activităţilor economice specifice zonei. „Este pentru prima dată în România când se alocă muntelui o abordare specială, print-un program de 1 miliard de euro.

APIA STRIGA ADUNAREA! Ce dosare se depun pana la 31 august?

APIAAgenţia de Plăţi şi Intervenţie pentru Agricultură (APIA) a anuntat luni că pentru obţinerea vizei pentru 2017 rentierii agricoli mai pot depune documentele până pe 31 august, atât personal, cât şi prin mandatar/curator/tutore, la oricare Centru Judeţean al APIA sau la cel din Municipiul Bucureşti.