Concert Status Quo la Arenele Romane in luna august

status quo concerteaza in august la arenele romane din bucurestiStatus Quo revin la Bucuresti pe 26 august la Arenele Romane! Istoria Status Quo incepe in 1962, cand doi pusti, Francis Rossi si Alan Lancaster au pus bazele formatiei The Scorpions, formatie care ulterior si-a schimbat numele in The Spectres urmat de The Status Quo in '67 si apoi de Status Quo in 1969. Este formatia rock cu cele mai multe piese in Top UK, avand peste 60 de melodii, dintre care 22 au ajuns in Top 10 UK Singles Chart.

Ca stil muzical, Status Quo nu poate fi definita, avand influente de la Hard Rock si Psychedelic rock pana la Boogie Rock si Blues. In cei 56 de ani de activitate au lansat 32 de albume si au petrecut peste 200 de saptamani in UK Singles Chart, mai mult decat The Beatles si multe alte formatii etalon.

FOTO - “La Arenele Romane mergeti? Cine mai cinta?” AMORPHIS, SOILWORK, JINJER, NAILED TO OBSCUTITY – 22 ianuarie 2019

amorphis toleaMa suna Ciprian: “Mergi la Amorphis?”. Raspund: “Ti-am zis ca merg da’ ne vedem la cort ca eu vin din Bucuresti”…insa “oricit e Uber-ul de tare/inca nu poate sa zboare” asa ca am platit comoditatea cu ratarea primei trupe a serii, Nailed to Obscurity, dar i-am vazut la final la standul lor asteptind lumea la poze si autografe.

Amorphis si Soilwork la Bucuresti: Program si reguli de acces

Amorphis SoilworkAmorhpis, Soilwork si Jinjer canta pe 22 ianuarie la Arenele Romane in cadrul unui show METALHEAD. In deschidere vor canta Nailed to Obscurity. Mai jos aveti programul si regulile de acces pentru evenimentul de pe 22 Ianuarie.

PROGRAM SI REGULI DE ACCES

ATENTIE: FUMATUL in cortul incalzit al Arenelor Romane ESTE INTERZIS !! Se fumeaza doar in locurile special amenajate. Portile Arenelor Romane se deschid la ora 17:30 iar concertele incep la ora 18:10. Accesul se face prin intrarea din parc a Arenelor Romane (cea mare, standard, de jos) si fiecare categorie de bilet va avea cate un coridor special. Accesul se face incepand cu ora 17:30 dar puteti veni la orice ora doriti sa vedeti trupele preferate, portile fiind deschise pana la finalul concertului.

“OXIGEN”… La Felinare (FOTO)

Oxigen Felinare 2018  News Buzau 1Desi nu pare, Buzaul are o viata culturala intensa. In ultimele zile am putut vedea doua teatre importante(daca amintim ca actori in rolurile principale pe Florin Zamfirescu si Maia Morgenstern e de ajuns), prezentarea de gala Morometii 2, concerte diverse in Piata Daciei, recital etno-fado-jazz cu Maria Raducanu.