UPDATE - DORA GAITANOVICI IN SEMIFINALE la Vocea Romaniei. VIDEO - VOTATI DORA! Asta seara Dora GAITANOVICI canta la VOCEA ROMANIEI. Dati-i votul vostru!

Dora Gaitanovici Vocea RomanieiBuzoianca Dora GAITANOVICI urca in aceasta seara pe scena la VOCEA ROMANIEI. Potrivit paginii Dora Gaitanovici Official "Sâmbătă, 1 Decembrie, la Vocea României, voi cânta pentru toţi românii! Mă voi afla acolo în primul rând pentru voi!

Am un cântec extraordinar de frumos, pe care vi-l ofer din tot sufletul! Și am nevoie de sprijinul vostru pentru a trece mai departe! Deja se votează și va fi o probă extrem de dificilă!

Ne vedem pe 1, ora 20, la ProTv! Eu voi fi acolo! Știu că și voi veţi fi cu gândul și sufletul tot acolo!".

A.M.

UPDATE - Cu un procentaj de peste 70% dintre voturile acordate celor doua concurente DORA GAITANOVICI a ajuns in SEMIFINALE la Vocea Romaniei.

 

https://protvplus.ro/portal/page/Vocea-Romaniei/?video_id=%2Fitempage%2Fvideo%2Fvocea-romaniei-vocea-romaniei-2018-a-doua-editie-live-decize-echipa-irina%2F5c02de79f162062eb7926b82%2F

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează