SPECTACOLE PE ARIPI TINERE! Din acest weekend, Teatrul ”George Ciprian” invita iubitorii de gen la Festivalul ”Săptămâna teatrului tânăr”

Saptamana Teatrului Tanar,, Dragi prieteni, Teatrul ”George Ciprian” are marea plăcere de a vă invita în perioada 10 - 16 noiembrie, la festivalul ”Săptămâna teatrului tânăr”. Un festival care a ajuns la cea de-a 6 a ediție și care vine să ofere publicului iubitor de teatru din Buzău o serie de spectacole în care actorul tânăr, la început de drum, este vedeta.

 

Acest concept rezistă de aproape 6 ani, pentru că noi știm că prietenii noștri sunt pasionați de teatru, inclusiv de teatru tânăr. Spectacolele selectate pentru această ediție se adresează tuturor spectatorilor, începând cu cei mici, în zilele de 10 și de 11 noiembrie dimineața, și continuând cu o serie de 7 spectacole oferite publicului de toate vârstele. Biletele se găsesc în incinta Teatrului ”George Ciprian”, la agenția de bilete din bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 37 sau online accesând următorul link: http://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php

Ecaterina STROESCU

Saptamana Teatrului Tanar

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează