Ai Dacia DUSTER? Atunci VINO la Trofeul Duster la GTC Trophy – “Ziua cea mai lunga” - Buzau (Sarata Monteoru), 11-14 octombrie 2018

Trofeul DUSTERAsociatia Club Duster va invita la Trofeul Duster la GTC Trophy – “Ziua cea mai lunga” - Buzau (Sarata Monteoru), 11-14 octombrie 2018. Este vorba despre singura cupa Duster organizata in Campionatul National de Off-road si va avea loc in cea mai importanta etapa a campionatului – etapa GTC de la Buzau.

Dusteristii vor participa in conditii de clasa Hobby, cu un grad de dificultate redus, scopul fiind dezvoltarea abilitatilor de condus in off-road, descoperirea frumusetilor naturii din zona si nu in ultimul rand petrecerea a 3 zile minunate in compania comunitatii de off-road si posibilitatea de a asista la evolutia claselor superioare, insotite de povestile de seara la un pahar de bere. Participantii cu Duster inscrisi la clasa Hobby vor fi automat inscrisi si la Trofeul Duster. Practic Dusteristii vor concura atat pentru Trofeul GTC cat si pentru Trofeul Duster, pentru Trofeul Duster se face clasament separat numai al participantilor cu Duster.

La Trofeul Duster vor fi 2 probe:

- traseu pe baza de track fara cronometrare de tipul "treasure hunting", respectiv vor trebui gasite niste CP-uri. Clasamentul se face in functie de numarul de CP-uri gasite, iar departajarea in caz de egalitate in functie de precizia de urmarire a traseului pe track;

- trial contra timp.

Se vor acorda premii de la Dacia, atat pentru traseu cat si pentru trial primilor trei clasati si evident Trofeul Duster, cu un design deosebit, conceput si realizat special pentru acest eveniment. Evident ca unii dintre Dusteristi vor castiga si Trofeul GTC, acordat de asemenea primilor 3 clasati la clasa Hobby la ambele probe, insotit de premii acordate de sponsorii GTC.Participantii cu Duster beneficiaza de scutirea de taxa de licenta one-event.GTC Trophy 2018 este cea de-a sasea etapa a Campionatului National de Off-Road al Romaniei C.N.O.R., organizata de catre clubul sportiv GTC Motorsport, sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv F.R.A.S. si a Ministerului Tineretului si Sportului M.T.S. Concursul imbina rigoarea si performanta unei etape de campionat national cu farmecul si ineditul formatului special ”Ziua cea mai lunga!”, care presupune parcurgerea probei de traseu intr-un interval maxim de 24 de ore, mergandu-se astfel zi si noapte pe cei 160-250 de km off-road.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează