INTREBAREA ZILEI - VREAU SA CITESC si nu stiu ce... Unde gasesc CELE MAI BUNE OFERTE DE CARTI in Buzau?

Librarie cartiMi s-a facut brusc un dor nebun sa citesc... Internetul este astazi acea sursa de informatie de care nu ne mai putem lipsi. In curand insa, va deveni mai mult decat o sursa de informatie, va deveni mediul prin care achizitionam toate bunurile si produsele de care avem nevoie.

Multe magazine s-au mutat deja, exclusiv in mediul online din cauza costurilor ridicate de mentinere ale unui spatiu comercial (chirire, mentenanta, taxe), pentru a-si putea pastra produsele la preturi competitive. In plus, spatiul virtual, spre deosebire de cel fizic nu le limiteaza varietatea produselor expuse. Acesta este si cazul librariilor, care in ultima vreme au devenit tot mai specializate si mai selective. Astfel, tu ca cititor, ai de ales: ori colinzi intregul oras pentru a gasi acea carte, poate singulara, care te intereseaza, ori comanzi direct carti online si acestea ajung la tine acasa in cateva zile. Astazi imi este dor sa colind, sa regasesc printre carti magia literelor si a cuvintelor, sa stau printre rafturi si sa rasfoiesc… Unde sa merg?

A.D.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 La bibliotecaIulia 06-03-2018 15:44
Cine vrea sa regăsească ”printre cărți magia literelor și a cuvintelor, să stea printre rafturi și să răsfoiască”... poate veni la Biblioteca Județeană ”V. Voiculescu”, unde are de ales dintre 200.000 de volume, permisul costă doar 5 lei și poate împrumuta tot ce-și dorește, în mod gratuit. (Adresa: Unirii 140A)
Citat