Talentul si munca sunt recunoscute - Teatrul „George Ciprian” Buzau invitat la Festivalul International EuRoCultura de la Bruxelles

Afis spectacolTeatrul „George Ciprian” a fost invitat de European Artist Management Bruxelles sa participe la  Festivalul International EuRoCultura  Bruxelles editia a III-a , pentru a sustine spectacolul cu piesa,  Visul unei nopti de iarna, de Tudor Musatescu.

 

Piesa  cu spectacolul,  Visul unei nopti de iarna este productie proprie a  Teatrului „George Ciprian”, având Premiera la data de  13.06.2015. O comedie romantica, scrisa în urma cu peste 80 de ani, care emotioneaza si astazi prin sensibilitatea si naturaletea personajelor. O poveste plina de lirism si frumusete despre evadarea din monotonia vietii, care a fascinat generatii la rând... Distributia spectacolului: Mircea Rusu, Adrian Paduraru, Constantin Cojocaru, Raluca Juganaru Grosu, Raluca Gheorghiu, Ortansa Stanescu si Dan Clucinschi; Regia Diana Lupescu. Piesa va fi prezentata în data de 15 octombrie 2017 la Bozar - Palatul Artelor Frumoase, în Salle M., ora 20,00.

A.M.

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează