Un nou joc al producatorului Pokemon Go. Afla cand va fi lansat „Harry Potter: Wizard Unite”

Harry PotterNiantic, compania care a pus bazele Pokemon Go, a anuntat ca va lansa un nou joc pe aceleasi principii ale realitatii augmentate, inspirat de aceasta data din universul Harry Potter. Noul joc se va numit "Harry Potter: Wizards Unite" si va fi dezvoltat de Niantic impreuna cu Portkey Games, divizia de jocuri a celor de la Warner Bros Interactive.

 

Acesta va fi lansat pe piata in 2018. In Harry Potter: Wizards Unite, care va folosi aceleasi principii de realitate augmentata si localizare ca si Pokemon Go, jucatorii vor fi micii vrajitori care vor trebui sa-si uneasca fortele pentru a se lupta cu personajele negative. Explorand lumea din jur, jucatorii vor invata vraji noi si din ce in ce mai puternice pe care le vor folosi intr-un sistem de preferinta colaborativ in intalnirile cu animalele si alte personaje cunoscute din povestile cu Harry Potter. Niantic nu a dat detalii clare despre mecanica viitorului joc, insa din scurta descriere oferita de comunicatul oficial, Harry Potter: Wizards Unite pare sa fie o evolutie logica a lui Pokemon Go, cu cateva idei noi transpuse intr-un univers foarte potrivit pentru acest gen de joc.

A.M.

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează