FOTO/VIDEO - UFO restaurantul “AUTOGRILL” de pe DN 1 (soseaua Ploiesti - Brasov), uimeste pe fiecare roman ce-i calca pragul

autogrillConstructia sub forma de “farfurie zburatoare” de pe DN 1 (Ploiesti - Brasov) la iesirea din Campina, uimeste pe fiecare calator ce-i trece pragul. Restaurantul “Autogrill” are un decor rupt din filmele SF si te intampina cu un personal amabil si bucate bine pregatite.

 

Ideea decorului de nava spatial apartine arhitectului Petre Talea, cel care are la activ mai multe realizari (decoruri si studiouri TV si altele). Potrivit unor informatii oficiale, “constructia apartine societatii Neptun SA din Campina, iar toate echipele care au participat la realizarea cladirii si amenajarea decorului sunt din Romania“. Capacitatea restaurantului este de 88 de locuri, iar sala de evenimente, inca nefinalizata,  care se afla la demisolul „farfuriei zburatoare“, poate gazdui pana la 110 persoane. Conceptul de „autogrill“ este destul de des intalnit in Europa, fiind destinat in special soferilor de cursa lunga, dar si turistilor care tranziteaza tara pe distante lungi.

I.G.

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează