Dubla lansare de carte, expoziție de pictura si interpretare muzicala – la Muzeul Judetean Buzau, astazi de la ora 14:30!

Marius Vlasceanu Buzau“Oameni dragi, imi pun speranță, ca buzoienii, in numar cat mai amare, vor fi prezenti astazi 20 martie ora 14:30 in foaierul Muzeului Județean Buzău la dubla lansare de carte, expoziție de pictura si interpretare muzicala,un adevărat regal de cultura organizat de Muzeul Județean si Ascior Mizil.

Workshop de FORMARE și INFORMARE la Buzău (FOTO)

Woekshop 3Cel de-al treilea workshop din cadrul proiectului „DELTA-DEzvoLTArea si insertia profesionala a resurselor umane inactive din Regiunea Sud-Est”. Workshop-ul va avea loc joi, 21 martie, incepand cu ora 13:00, la sala de conferinte a hotelului ART, Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 18, Buzău. Proiectul este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020.

Ecaterina STROESCU

Workshop 1

 

“TEATRU DE REPERTORIU”, o premieră ca producție românească - 18 martie, Teatrul „George Ciprian”

teatru BZLuni, 18 martie, de la ora 19. 30, Teatrul „George Ciprian” vă invită la spectacolul TEATRU DE REPERTORIU, o premieră ca producție românească și tot o premieră în ceea ce privește montarea textelor lui Eldad Cohen în România. Evenimentul se bucură de susținerea Ambasadei Statului Israel în România.

Cristi Martin, omul cu halatul şi iniţiatorul proiectului, ne vorbeşte despre acest proiect. Cum a luat fiinţă, cine joacă în acest spectacol şi care sunt planurile lui de viitor, aflaţi din interviul următor!

Lemnul crucilor voastre e atât de ud și lacrimile au secat....

Cruci si lacrimiFERICIȚI CEI CE PLÂNG… Moartea se simte diferit de la om la om si fiecare are dreptul sa-si aleagă mortii pe care vrea să-i plângă si avem din păcate prea multi morti din care să alegem... Pierderea cuiva drag este o proba dură, mult prea dură..., o situatie ireversibilă, insă tocmai acest lucru o face până la urmă să fie acceptată ca atare. Durerea mea este inevitabilă si nu poate fi anulată...o vesnică durere...O rană sufletescă adâncă cu care voi trăit, intr-un fel sau altul, intreaga mea viată... Sunt indignată si incă refuz să cred că EI nu mai sunt. Simt o furie neputincioasă si constientizez realitatea despărtirii irevocabile. "Fiecare iși cunoaste rana si durerea..." Resimt durerea asemeni unor valuri ce vin unul după altul si apoi se sparg de tărm cand nici nu mă astept. Mă simt vinovată pentru lucruri pe care nu le-am făcut, mă chinui cu acele „De-aş fi. . .“.

LA MULȚI ANI TUTUROR! Ce se sărbătorește pe 8 MARTIE? De la Ziua activistelor și a femeilor până la sărbătoarea mamelor

8 Martie Ziua FemeiiExista insa o disputa pe marginea originilor si semnificatiilor de inceput ale acestei zile de sarbatoare. E ziua femeii sau a mamei? Sa ne intoarcem privirea insa in istorie… Ziua Internationala a Femeii, sarbatorita pe 8 martie, a fost mai intai expresie a luptei femeilor muncitoare pentru dobandirea unor drepturi, ulterior o sarbatoare a mamelor in

Subcategories