HAI LA TEATRU! La Buzau INCEPE Festivalul de teatru bilingv „Eugen Ionescu” Ediția a X-a

Teatrul bilingv Eugen IonescuÎn perioada 15-18 noiembrie 2018, Inspectoratul Școlar Județean Buzău, Centrul Cultural Francofon Buzău și Colegiul Național „Mihai Eminescu”, Buzău, organizează Festivalul de teatru bilingv „Eugen Ionescu”, ediția a X-a. Proiectul cultural-educațional este înscris în Calendarul Concursurilor Școlare al Ministerul Educației Naționale din România, pentru anul școlar 2018-2019. 

SE INTAMPLA ACUM! La Teatrul ”George Ciprian” are loc Conferinta de presa a Festivalului ”Săptămâna teatrului tânăr”

Saptamana Teatrului TanarIn perioada 10 - 16 noiembrie, la Teatrul George Ciprian din Buzau are loc Festivalul ”Săptămâna teatrului tânăr” prilej cu care organizatorii sustin o conferinta de presa legat de acest eveniment important. Festivalul a ajuns la cea de-a 6 a ediție și care vine să ofere publicului iubitor de teatru din Buzău o serie de spectacole în care actorul tânăr, la început de drum, este vedeta.

SPECTACOLE PE ARIPI TINERE! Din acest weekend, Teatrul ”George Ciprian” invita iubitorii de gen la Festivalul ”Săptămâna teatrului tânăr”

Saptamana Teatrului Tanar,, Dragi prieteni, Teatrul ”George Ciprian” are marea plăcere de a vă invita în perioada 10 - 16 noiembrie, la festivalul ”Săptămâna teatrului tânăr”. Un festival care a ajuns la cea de-a 6 a ediție și care vine să ofere publicului iubitor de teatru din Buzău o serie de spectacole în care actorul tânăr, la început de drum, este vedeta.

VIDEO - PENTELEU, varful din Muntii Buzaului unde se avanta vulturii si de pe care se vad asezari situate la zeci de kilometri distanta

Masivul PenteleuMasivul Penteleu te uluieste cu frumusetea sa. Este locul de unde putem vedea Ciucasii, o parte din Bucegi cu releul de la Costila si muntii Piatra Craiului Si frumusetea nu este aceasta toata. Cu rabdare, la ceas de seara, s-ar putea sa se vada si nunta cerbilor. Masivul Penteleu cuprins între văile Bâsca Mica si Bâsca Mare este cel mai mare masiv, având si altitudinea cea mai mare 1772 m.

Stiati ca la Buzau are loc o ”AFACERE CU CADAVRE”?

Afacerea cu cadavreVrem să „confiscăm” Halloween-ul și să vă aducem la teatru! Miercuri, 31 octombrie, ora 19:00, Teatrul „George Ciprian” are plăcerea să vă invite la avanpremiera comediei negre „Afacerea cu cadavre”, scenariu teatral de Ilinca Stihi, după Joseph Kesselring („Arsenic și dantelă veche”), „Cronicile familiei Adams”, „Frankenstein” și alte povești macabre.

Subcategories