VIDEO - Avea doar 50 de ani.....Sufletul actorului Radu Danil s-a inaltat la cer. Odihneasca-se in pace! Condoleante familiei!

Radu Danil comemorareUn suflet, un OM, un destin...Tata, sot, coleg, prieten, actor, cameraman.....RADU DANIL. Inima sa a incetat sa mai bata ieri, 23 septembrie 2017. O afectiune cerebrala a facut ca viata pe acest pamant sa se incheie pentru cel ce a fost un tata devotat, un om ce si-a iubit nespus familia si nu doar pe ei...

 

Sambata era asteptat sa puna in scena o piesa pentru copii la Galleria Mall Buzau, nu a mai sosit...a plecat in cer sa joace piesa vietii vesnice. La doar 50 de ani, Radu Danil lasa in urma o familie indurerata, o fiica studenta si trei frati care nu-l vor uita niciodata. Din aplauzele copiilor, prin aplauzele noastre ale tuturor indreapta-te pe drumul vietii vesnice in liniste, ne vom revedea pe scena cerului unde nu exista durere si nici intristare.

DUMNEZEU SA-L IERTE!

Redactia NEWS Buzau

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează