Inmormantarea va avea loc Duminica 17 septembrie in Vintila Voda. A trecut la cele vesnice Florea Dragomir - profesor de Limba romana de peste 45 de ani, din Vintila Voda. Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! Condoleante familiei

alina tataMiercuri 13 septembrie 2017, dupa-amiaza, am aflat cu stupoare si intristare ca a trecut la cele vesnice profesorul de Limba romana - Florea Dragomir din Vintila Voda, judetul Buzau. A slujit pe altarul "Limbii romane" peste 45 de ani, ultima catedra fiind la Liceul Tehnologic Beceni.

 

In varsta de 71 de ani (nascut la data de 07.11.1946), profesorul Florea, a pus astazi punct vietii acesteia si virgula celei de dincolo. Pretuit de toti care i-au trecut prin mana si nu numai, a lasat in urma doi copii ajunsi la casa lor - Alina Cretu si Eduard Dragomir, care se mandreau cu un asemenea tata. "Stalpul vietii" si al familiei - domnul profesor Dragomir, a fost casatorit cu doamna Coca Dragomir, profesoara in aceeasi comuna, care ii deplange plecarea prea devreme. Domnul profesor a fost printre ultimii dascali adevarati ai acestor plaiuri buzoiene. Redactia noastra ii aduce un pios omagiu si marturisim ca nu-l vom uita niciodata. Regretam ca nu l-am "inoportunat" mai des, ori de cate ori ne izbeam de cate o controversa, in ceea ce priveste articolele zilnice si-l rugam sa ne ierte de sus din ceruri daca mai gresim cateodata, din graba sau din alt motiv. Domnule profesor, vegheati-ne de sus, de acolo, de unde ati plecat sa-i invatati pe ingeri..."limba romana"! Dumnezeu sa-l ierte, iar familiei putere sa treaca peste aceasta intristare! Condoleante!

REDACTIA NEWS BUZAU

P.S. INMORMANTAREA VA AVE ALOC DUMINICA 17 SEPTEMBRIE A.C., DE LA ORA 12:00, IN SATUL NICULESTI - VINTILA VODA

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează

Comentarii  

0 #1 D zeu sa il odihneasca !Ionela 13-09-2017 20:45
Dumnezeu sa il aiba in paza!Un PROFESOR in adevaratul sens al cuvantului ,la ora dumnealui invatai de drag.Un OM bun si bland ,care stia sa se faca iubit si respectat .Pentru mine este echivalent cu "Domnul Trandafir",rega seam in dumnealui aceleasi virtuti morale Condoleante familiei! Regrete eterne!Un gand pios de aducere aminte !
Citat