VIDEO - Vestea mortii a lovit ca un traznet! A MURIT Profesorul Vasile ADAMESCU, UNICUL roman fara auz si vedere care a lansat carti si a depasit imposibilul

Vasile ADAMESCUProfesorul Vasile Adamescu a ramas fără auz și vedere de la vârsta de doi ani. A fost singurul român demutizat care a lansat cărți. Pe 20 martie 2018, la Biblioteca Județeană “Octavian Goga” Cluj, Vasile Adamescu își publica al doilea volum din autobiografia sa intitulată Înfruntând viața. Povestea lui Adamescu este a unui mare luptător , care nu s-a lăsat dominat de problemele grave cu care viața l-a lovit.

23 noiembrie - ziua de nastere a martirului anticomunist Pr. Gheorghe Calciu Dumitreasa (+)

Gheorghe CalciuAzi este ziua de nastere a unui martir roman: Parintele Gheorghe Calciu Dumitreasa, Am fost prieteni si am corespondat si slujit impreuna. Un mare exemplu de darzenie anticomunista, trecut prin "Experimentul Pitesti", caterisit de BORul comunist si decorat de 2 presedinti ai SUA: Ronald Reagan și George W. Bushn. L-am cunoscut in SUA si in Romania, ne sfatuiam si vorbeam des pe vremea aceea, apoi Dumnezeu a vrut sa veghez la capul lui inainte de a muri...va marturisesc ca este un reper pentru orice tanar sau mai putin tanar! Am vrut sa-l aduc in Buzau sa predice...nu l-a primit fostul episcop de trista amintire Epifanie Norocel. Nu s-a suparat, a zambit si delicat mi-a spus ca BOR i-a ridicat caterisirea dar probabil Epifanie nu stie. Dumnezeu sa-l primeasca in ceata sfintilor!

RAMAS BUN! Sorin GHEORGHE, fostul Subprefect de Buzau, va fi astazi condus pe ultimul drum

Sorin GheorgheMult prea devreme....Vineri, 12 octombrie 2018, sufletul lui Sorin Gheorghe s-a ridicat la cer in urma unui stop cardio respirator. S-a ridicat in liniste, asemeni unei frunze de toamna ce se leagana in vazduh in bataia vantului... A lasat in urma sa regrete si lacrimi. Nascut la 01.01.1973 Sorin GHEORGHE era licentiat in Teologie si Stiinte juridice.

DOLIU IN BUZAU - Fostul primar al orasului - Gheorghe Milu a murit sambata noaptea!

lumanare 10Doliul in Buzau, fostul primar al orasului (1970 - 1976) - Gheorghe Milu a  incetat din viata sambata seara. In varsta de 87 de ani, fostul edil s-a remarcat prin multe fapte - de numele lui se leaga placarea cu marmura a Platoului Dacia, ridicarea gardului din fier forjat din jurul Parcului Crang, Obeliscul din acelasi parc, Spitalul Judetean Buzau, Autogara Sud, Liceele 1, 5, 7 si 8 din oras, precum si Scolile Speciale.