ANUNT UMANITAR - O noua sansa la viata pentru Daniela!

Daniela are nevoie de ajutorul dumneavoastra! Daniela Vladoiu are 27 de ani si in urma cu 8 luni a fost depistata si operata de cancer de col uterin. Dupa interventie, a facut chimioterapie, insa dupa 4 luni boala a recidivat si i-a afectat rinichii, motiv pentru care i-a fost montata o nefrostoma intr-unul dintre rinichi pentru a putea urina. In acelasi timp, a facut si dializa. 

Numai ca boala nu s-a lasat invinsa, iar tumorile din zona abdomenului s-au marit foarte mult. La scurt timp, medicii i-au depistat Danielei si tromboze axiale, mai multe cheaguri de sange pe artera plamanului, motiv pentru care doctorii nu i-au mai dat nicio sansa la viata. De curand a fost externata dintr-un spital din Capitala fara sa i se dea nicio speranta. Daniela Vladoiu are un baietel in varsta de 3 ani, pentru care lupta si vrea in continuare sa traiasca pentru a se putea bucura de micutul care are mare nevoie de ea. Daniela este hotarata sa lupte impotriva bolii si va merge pentru noi investigatii si tratament la un spital din afara tarii. Insa pentru acest lucru are nevoie de ajutorul nostru, iar orice suma de bani ii poate fi de mare ajutor. Cei care o pot ajuta, pot face donatii in conturile:

RO68BTRLRONCRT0275831901- pentru donatii in lei

RO188TRLEURCRT0275831901- pentru donatii in euro

           

Mai multe detalii puteti gasi si pe pagina de Facebbok: https://www.facebook.com/SansaLaViataPtDaniela

 

 

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează