FOTO - Vladut poate sa zambeasca si speram sa o faca inca mult timp! Este din Buzau, are doar 7 ani si a fost diagnosticat cu cancer. AJUTA-L, DONEAZA SANGE!

Vladut IlincaVladut este un suflet bland si bun cu care viata a fost mai putin darnica, dupa ce in urma cu ceva timp mama lui a fost diagnosticata cu cancer si a suferit mai multe interventii chirurgicale a venit randul lui Vladut sa treaca prin chinuri si suferinta. A fost diagnosticat cu Cancer la vezica urinara. Ilinca Florentin Vladut este un baietel minunat din Buzau, elev in clasa zero la Scoala Gimnaziala nr.11. l-ati ajutat si in alte campanii cu bani pentru tratamentele costisitoare, acum Vladut, internat in Spitalul Budimex din capitala, are nevoie de sange.

Mergeti la centru de transfuzii din orasul dumneavoastra, spuneti numele lui – Florentin Vladut Ilinca, grupa B III, cu mentiunea SECTIA ONCOLOGIE - Spital BUDIMEX. Importanta este orice grupa si Rh Vladut avand nevoie si de trombocite. DONATI PENTRU EL!

 

Sursa foto: Facebook

A.D.

Vladut Ilinca 2

 

Adaugă comentariu

ATENTIE! Daca ne furnizati date cu caracter personal, inseamna ca sunteti de acord cu politica noastra de confidentialitate!


Codul de securitate
Actualizează