NU FI IMPASIBIL! Fii MAI APROAPE…pentru Valentina si Raisa. Vino si tu la spectacolul caritabil organizat sambata, 3 martie

Spectacol caritabilValentina si Raisa sunt doua fetite care au fost diafnosticate cu Tulburari de spectru autist (TSA). Terapia pe care aceste doua suflete o fac aproape zilnic are niste costuri pe care de cele mai multe ori familia nu le poate sustine. In ajutorul lor, maine, 3 martie 2018 este organizat spectacolul caritabil “MAI APROAPE…pentru Valentina si Raisa”.

ADAUGA SECUNDE... la viata buzoianului Vasilica LUNGU. AJUTA-L sa-si opereze TUMORA EXTINSA pe mandibula, ureche si cutia craniana

Apel umanitarAsociatia Crucea Portocalie aduce in atentia publica apelul umanitar lansat de catre colegii de serviciu ai buzoianului Vasilica Lungu diagnosticat cu cancer parafaringian galopant. Intrucat tumora este extinsa pe mandibula, ureche si cutia craniana, operatia chirurgicala nu poate avea loc acum.

AJUTA-L PE DENIS! Evenimentul caritabil “VIS DE CRACIUN” desfasurat la Buzau este dedicat implinirii unor dorinte mici ale unui copil cu suflet mare. Citeste povestea lui Denis din localitatea Vadu-Pasii

Vis de CraciunAsociatia Crucea Portocalie organizeaza si in acest an evenimentul caritabil Vis de Craciun. La cea de a IV a editie, evenimentul Vis de Craciun aduce in atentia buzoienilor povestea elevului Denis Ionut Daniel din Vadu Pasii. Cuvintele de apreciere la adresa lui Denis au venit atat din partea doamnei director al Școlii Gimnaziale Vadu Pasii cat si a multor cadre didactice.

FOTO - Vladut poate sa zambeasca si speram sa o faca inca mult timp! Este din Buzau, are doar 7 ani si a fost diagnosticat cu cancer. AJUTA-L, DONEAZA SANGE!

Vladut IlincaVladut este un suflet bland si bun cu care viata a fost mai putin darnica, dupa ce in urma cu ceva timp mama lui a fost diagnosticata cu cancer si a suferit mai multe interventii chirurgicale a venit randul lui Vladut sa treaca prin chinuri si suferinta. A fost diagnosticat cu Cancer la vezica urinara. Ilinca Florentin Vladut este un baietel minunat din Buzau, elev in clasa zero la Scoala Gimnaziala nr.11. l-ati ajutat si in alte campanii cu bani pentru tratamentele costisitoare, acum Vladut, internat in Spitalul Budimex din capitala, are nevoie de sange.