Cu ”dacii” la psihiatru (FOTO DOCUMENTE)
Last Updated on 16/06/2018 by Iulian Gavriluta

P4În curând, Municipiul Buzău va găzdui (iar!) Congresul Culturii şi Civilizaţiei daco-române. Din nou istoricii și arheologii cumsecade din județ vor fi umiliți de triumful ignoranței, inculturii și pseudo-științei, în aplauzele unui public ajuns la vârsta... dacilor. Și la mintea aferentă.

Profităm de ocazie pentru a lansa Redacței News Buzău o provocare și totodată o rugăminte:

Trimiteți ca observator la Congres un psihiatru de la Săpoca. Să dam glas și unui profesionist! Să oferim publicului și o opinie avizată!

Îi recomandăm dlui. psihiatru să vină însoțit de doi brancardieri obișnuiți cu nebunii furioși.

Nu insinuăm că participanții la Congresul Culturii şi Civilizaţiei daco-române ar fi dereglați psihic. Nu în majoritatea lor, cel puțin. Menținem aceeași poziție pe care ne-am exprimat-o și vis-a-vis de momentul penibil când de la tribuna unui Congres [al] Culturii şi Civilizaţiei daco-române (desfășurat tot la Buzău!), Funar a afirmat că Iisus Hristos era ... dac:

”Să nu se înțeleagă că am vrut să-l jignim pe Dr. Gh. Funar. Considerăm însă că o eventuală «rătăcire mintală» este foarte onorabilă atunci când alternativa este «ticăloșia fără margini»”.

Anexăm și un montaj foto-documentar, pentru ca acesta să-și face o idee despre patologia dacopată. Sunt două documente (f.1-2 și f.3-4) cu autori diferiți. Mostre autentice și olografe din ideația acestor rătăciți care ne fac Istoria de rușine! Foto 5 ne prezintă o ”preoteasă” a dacopatiei de rit New-Age.

V.I.M.

{vsig}daci-psihiatru{/vsig}