NEWS BUZAU TE TRIMITE GRATIS LA FILM! DA LIKE LA PAGINA NEWS BUZAU, fa-ne dovada ca ai distribuit de trei ori in grupuri diferite materialul de mai jos, lasa numarul de telefon si ai o invitatie la cinema! “CHARLESTON” – proiectie de gala
Last Updated on 09/06/2018 by Iulian Gavriluta

Charleston Cinema“Charleston”, cel mai asteptat film al verii, intra din 8 iunie, in cinematografele din Romania. Debutul lui Andrei Cretulescu, despre care prestigioasa revista americana “Variety” spune ca “se apropie stilistic de filmele lui Wes Anderson si prezinta un Bucuresti vibrant si chiar sexy”, ii are in rolurile principale pe Serban Pavlu, Radu Iacoban, Victor Rebengiuc, Ana Ciontea, Dorian Boguta, Andreea Vasile, Adrian Titieni si Ana Ularu.

 

“Charleston” va avea proiectii de gala la Focsani si Buzau.

Sambata, 9 iunie, actritele , se intalnesc cu spectatorii de la Happy Cinema Focsani (ora 18:00). Tot sambata, de la ora 19:30, echipa va raspunde intrebarilor publicului la Happy Cinema Buzau.

“Charleston” este povestea dulce-amara a unui triunghi amoros absurd, „format” din doi barbati si femeia pe care au pierdut-o amandoi, un cocktail retro-pop condimentat cu umor negru, emotie, un soundtrack eclectic si chiar un intermezzo dansant. Turneul romanesc a inceput la final de mai, cu doua proiectii sold-out in cadrul Festivalului de Film Transilvania.

“Charleston” este o productie romano-franceza intre ICON Production si Les Films du Tambour, realizata in coproductie cu .Mille et Une. Films si Wag Prod, cu sprijinul Centrului National al Cinematografiei, The Group, Publicis Groupe, Region Bretagne, Rennes Metropole, in asociere cu Kinosseur, Wearebasca, Digital Cube si cu participarea HBO Europe. Producatorii filmului sunt Velvet Moraru, Marie Legrand, Rani Massalha si Andrei Cretulescu. Filmul este distribuit in Romania si Moldova de Kinosseur.

CONCURS NEWS BUZAU: TE TRIMITEM GRATIS LA FILM!

Da LIKE la pagina NEWS BUZAU, fa-ne dovada (print screen LA ADRESA DE EMAIL – gavriluta_iulian@yahoo.com) ca ai distribuit de trei ori in grupuri diferite pe FB materialul de mai jos, lasa numarul de telefon in email si ai o invitatie la cinema!

ATENTIE! PRIMELE 3 PERSOANE CARE TRIMIT FOTO DOVADA SI LASA NUMARUL DE TELEFON PRIMESC O INVITATIE PENTRU 2 PERSOANE LA ORICE FILM CE RULEAZA LA HAPPY CINEMA BUZAU, PE LUNA IUNIE 2018!

Precizare: Incepand de Luni - 11.06.2018, va vom suna si inmana INVITATIA!

MULTUMIM!

REDACTIA!

 

https://www.youtube.com/watch?v=SCnRaIWRIyE