INTREBAREA ZILEI – Sunteti de acord cu remarca “Lipsa autostrazilor din Romania nu poate fi pusa in seama autoritatilor”? Ce guvernant important a putut spune asta

AutostraziLucian Sova, Ministrul Transporturilor, a anuntat luni ca Guvernul pregateste o companie „antrepriza” care va prelua lucrarile din marile santiere de infrastructura care au fost abandonate. „Am facut un proiect de reorganizare a companiei de drumuri, am aprobat saptamana trecuta un proiect de organizare a unei antreprize de lucrari care sa poata prelua diverse santiere abandonate din diverse motive.

In acest fel poate mai scurtam din timpii care se pierd acolo unde proiectele nu inregistreaza succes”, a declarat Lucian Sova, in deschiderea unei conferinte pe teme de infrastructura. Ministrul Transporturilor a precizat ca lipsa autostrazilor din Romania „nu poate fi pusa in seama autoritatilor”, ci este cauzata in general de „termenele mari si de contestatiile frecvente depuse in cazul licitatiilor”. „Vreau sa fiu un ministru al zilei de azi, un ministru care sa creeze bazele unei activitati mai eficiente in viitor, nu-mi fac iluzii ca voi avea sansa sa parcurg intreg procesul, dar vreau sa las urme pentru ceea ce vreau sa fac astazi”, a spus Lucian Sova.

Sursa:economica.net

A.M.