VIDEO – Stiti cine este Prefectul de Buzau – Carmen Adriana ICHIM? Stiati ca a fost profesor si a predat “Fizica” si “Chimie”? Gasiti raspunsurile la aceste intrebari si multe altele urmarind emisiunea “INTERVIURI ALTFEL” de la TV NEWS BUZAU
Last Updated on 05/02/2018 by Iulian Gavriluta

TV NEWS BUZAU INTERVIURI ALTFEL Cine este prefectul Carmen Ichim 05.02.2018Invitata la emisiunea “INTERVIURI ALTFEL” de la TV News Buzau, Prefectul judetului Buzau – Carmen Adriana ICHIM  a vorbit despre parcursul carierei sale pana la functia actuala si despre principalele “linii de forta” ale mandatului actual – de reprezentant al Guvernului in teritoriu.

 

De asemenea, a mai impartasit si parerea sa despre problema numarul unu din judet: Titlurile de proprietate si lupta in justitie privind revendicarile pe suprafetele de teren din Buzau, precum si despre grija fata de legalitatea Hotararilor date de UAT-uri. Fost comisar sef la Garda se Mediu, Carmen Ichim prezinta si situatia poluarii din judet si a riscului aplicarii de “Infringement” din partea UE (sanctiuni mari legate de nerespectarea obligatiilor privind protectia mediului inconjurator).

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=D5mvTk2sh_4&feature=youtu.be