VIDEO – “Tocatorul de stiri” – de la TV NEWS BUZAU pune problema unirii jurnalistilor din Buzau si a coalizarii intr-o asociatie adevarata din care sa se elimine falsii oameni de presa!
Last Updated on 04/12/2017 by Iulian Gavriluta

Tocatorul de stiri TV News Buzau Anunt unire jurnalisti 03.12.2017Buzaul este unul din cele mai importante si active orase in ceea ce priveste mass-media si activitatea jurnalistilor. Cu toate acestea, avand poate cel mai mare numar de jurnalisti, potrivit intinderii judetului, reprezentantii presei sunt cei mai dezbinati din toata tara. Aparent uniti in aceeasi breasla, sunt de fapt cei mai despartiti, nu atat din cauza orgoliilor personale cat a algoritmilor economico-politici care au vrut ca “A PATRA PUTERE” in stat sa nu fie unita – din interese lesne de inteles.

 

Criza dezbinarii jurnalistilor a inceput in 2008 si a facut ca pe langa ziarele consacrate si a jurnalistilor cunoscuti sa apara ca ciupercile dupa ploaie o multime de asa zise site-uri de informare – multe din ele fake-uri aservite unor interese de moment, care fac mult, mult rau opiniei publice prin dezinformare continua. Fara un criteriu clar de apartenenta la breasla jurnalistilor, oricine isi poate face rost de “contracte” cu firme si institutii si sa atace, dupa propriile criterii absolut toate informarile sincere ale publicului buzoian si nu numai. In acest caz, este necesar ca “robinetul” sa fie inchis, iar unirea jurnalistilor buzoieni intr-un organism consacrat, activ si recunoscut, cu criterii de aderare clare, cat mai repede infiintat. Toti oamenii de presa din Buzau trebuie sa fie constienti ca lasand ca lucrurile sa mearga ca pana cum, in viitor ne vom trezi cu grave deservicii aduse imaginii presei si a jurnalistilor onesti care isi fac treaba si se chinuie sa supravietuiasca printre falsii jurnalisti si aparitiile acestora. In emisiunea de astazi – “Tocatorul de stiri”, am incercat sa tragem un semnal de alarma atat catre colegii de breasla cat si autoritatilor care sprijina sau nu aceste persoane.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=0RqufV5_blU&feature=youtu.be