FENOMEN ASTRONOMIC RAR! SUPER LUNA ne da intalnire astazi, ultima data in 2017 . Ce schimbari aduce

SUPER LUNAPe 3 decembrie va putea fi observata prima si ultima Super-Luna din acest an. Insa specialisti sustin ca ''spectacolul'' de pe cer nu va fi atat de uimitor pe cat se astepata unii pasionati de astronomie. Ultima Luna Plina din 2017, cade in semnul Gemenilor, si anume pe 03 decembrie, in aceeasi zi cu inceperea perioadei lui Mercur Retrograd (03 – 22 Decembrie).

Aceasta Luna Plina este, de asemenea, o Super Luna, ceea ce inseamna ca energia sa va fi amplificata. Luna Plina a lunii Decembrie este o Super Luna extrem de puternica. In fapt Super-Luna din acest an nu va fi cu nimic mai speciala fata de o luna plina. Mashable noteaza ca termenul de Super-Luna este asociat faptului ca orbita Lunii in jurul Pamantului nu este perfect circulara. Momentul in care Luna atinge cel mai apropiat punct, in timpul fazei pline, se numeste superluna. Singurul lucru special privind Super-Luna din 3 decembrie este ca luna plina va fi cu 14% mai mare decat cea din timpul fenomenelor anterioare. Astfel ca lumina sa va fi mai puternica, dar diferenta va fi greu de sesizat.

Importanta acestei luni consta in iesirea adevarului la suprafata

Aceasta Luna Plina fiind lumina desavarsita a adevarului. Este momentul in care vom auzi lucruri lucruri sau chiar secrete care urmeaza sa fie dezvaluite.Daca exista un adevar pentru care a sosit momentul ca acesta sa vina la suprafata, aceasta Luna Plina va fi, cu siguranta, un declansator. Daca esti o persoana care spune adevarul, nu vei avea de ce sa-ti faci griji, insa daca vorbesti pornind de la ego-ul tau, lucrurile ar putea fi mai dificil de parcurs. Exista o imensa energie pozitiva care inconjoara aceasta Luna Plina si se pare ca, intr-adevar, ne va ajuta sa ajungem la potentialul nostru maxim.

Foloseste Luna Plina ca pe o ocazie de a sarbatori cat de departe ai ajuns si de a te felicita pentru acest nou inceput.

Tot ceea ce primesti de la Univers reprezinta o lectie, asa ca este foarte important sa ne amintim care este rostul calatoriei pe pamant. Deci, foloseste-te de energia acestei Luni Pline pentru a te bucura de viata, indiferent de situatia in care te afli acum. Totul se poate schimba, trebuie doar sa fii deschis catre nou!

Ce nu trebuie sa faci de superluna?

Se spune ca vrajitoarele prefera sa faca farmece si incantatii atunci cand este Luna Plina, deoarace aceasta are o mai mare influenta asupra trupului si a mintii oamenilor. Se spune ca vrajitoarele puteau fi vazute zburand pe maturi in noptile cu luna plina.

A.M.