VIDEO – “Vocea Opozitiei” din CJ prezenta la TV News Buzau! Consilierul judetean Raul Florescu (PNL) a vorbit despre “politica mare si mica” la “INTERVIURI ALTFEL”
Last Updated on 27/11/2017 by Iulian Gavriluta

Florescu CJ TV News BuzauContinuam prezentarile unor personalitati locale la “INTERVIURI ALTFEL”, singura emisiune de acest gen din Buzau, numai la TV News Buzau. La sfarsitul saptamanii trecute, jurnalistii nostri l-au avut ca invitat in emisiune pe Raul Florescu - consilier judetean din partea PNL Buzau.

 

Florescu ne-a destainuit “liniile directoare” ale liberalilor buzoieni prezenti in “miniparlamentul judetean” si mai ales pozitia sa din Consiliu, ca reprezentant al ramnicenilor. Am vorbit si de prietenia invitatului liberal cu Cezar Preda, acum deputat PNL de Dambovita, dar si despre discrepantele “la vot si disciplina” dintre liberalii din CJ si CLM. In discutia libera am conversat despre problemele ramnicenilor si am incercat sa aflam ce ar mai fi de facut in orasul Rm. Sarat, acolo unde s-a nascut consilierul Raul Florescu. Cu siguranta, urmarind emisiunea o sa aflati lucruri inedite si interesante, asa cum v-am obisnuit la TV News Buzau – probabil cel mai bun canal media din judet (dar cu siguranta primul la accesari!).

MAI MULTE AMANUNTE IN VIDEO ATASAT.

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=W1PJikfZeBQ&feature=youtu.be