VIDEO – SURPRIZE la TV News Buzau – “Tocatorul de stiri” are de ieri o mascota si un “obiect al muncii”. Vezi aici amanunte…amuzante

Tocatorul de stiri TV News buzau invitati"Tocatorul de stiri" - emisiunea de la TV News Buzau are de ieri o mascota....ghiciti cine e? Indiferent daca da sau nu, va spunem noi ca este... Donald (Tom). Asa ca, "partenerul" de discutii despre stirile locale si nu numai al prezentatorului emisiunii, va insoti "tocarea" de acum incolo si va anima cum poate aceasta prezentare inedita in peisajul media local.

De asemenea, ne-am imbogatit si cu un "obiect al muncii" - evident un..."tocator". Astfel si de data aceasta, inarmati in asa fel, am inceput sa rasfoim si sa "tocam" stirile. Colegii de breasla nu au de ce sa se supere, din contra, in felul asta vor vedea si ei mai bine ceea ce fac sau nu fac, in materie de presa. Amuzament cat cuprinde, ironii fine sau mai putin nimerite, umor si apropouri...toate la singura emisiune de acest gen din Buzau. Noi zicem ca nu trebuie sa pierdeti asa ceva. Parol!

REDACTIA

 

https://www.youtube.com/watch?v=SFoxCsZ3DIE&feature=youtu.be