EXCLUSIV la TV News Buzau (VIDEO) – jandarmii buzoieni au in dotare camere video de actiune, din America. Alte informatii in PREMIERA au fost dezvaluite in emisiunea “Interviuri altfel”, de seful IJJ Buzau – Virgil Cueru

TV News Buzau IJJ BuzauAsa cum am obisnuit pe cei care acceseaza canalul nostru media, in fiecare emisiune de la TV News Buzau, invitatii dezvaluie numai pentru cititorii nostri (mult mai inteligenti ca ai altora) informatii in PREMIERA despre domeniile lor de activitate.

 

Joi seara - 16.11.2017, a fost invitat Locotenent-Colonelul Virgil Cueru, Inspector Sef imputernicit al Inspectoratului Judetean de Jandarmi  Buzau, care ne-a dezvaluit printre altele si aspecte legate de Sarbatori si surprizele de Craciun, dar si informatii legate de faptul ca IJJ Buzau este primul Inspectorat de profil din tara care are in dotare camere de filmat profesioniste (deocamdata 10 bucati), aduse din America, menite sa inregistreze "tot ce misca", in cadrul actiunilor jandarmilor buzoieni. Camerele sunt de ultima tehnologie si vin la pachet cu DVR-uri speciale ce vor fi si ele atasate la costumul de actiune al jandarmilor. Tot in PREMIERA, seful jandarmilor buzoieni a vorbit despre exercitiu de amploare in caz de cutremur - "SEISMEX 2017", la care au participat lucratorii din subordine. De asemenea seful IJJ Buzau ne-a mai dezvaluit si alte aspect legate de inaintarile in grad din Inspectorat si de asemenea, o serie de informatii privind actiunile specifice ale ofiterilor si subofiterilor in albastru. Nu au fost ocolite nici viziunile despre noile atributii extinse ale jandarmilor (anchete, perchezitii, tranchilizari de animale), modificarile din Statutul militarilor, cat si actiunile punctuale privind braconierii silvici.

AMANUNTE IN MATERIALUL VIDEO ATASAT.

I.G.

 

https://www.youtube.com/watch?v=it6cGFvZjK8&feature=youtu.be