Crucea Rosie Buzau sare in ajutorul batranilor de la Caminul din Vintila Voda. Voluntarii vor cumpara alimente si le vor duce celor in nevoi, amenintati cu foamea si lasati de izbeliste de autoritati!
Last Updated on 19/10/2017 by Iulian Gavriluta

crucea rosie alimente BZComunicat Crucea Rosie Buzau: “Afland din mass-media locala despre situatia dificila prin care trece Caminul pentru persoane varstnice Vintila Voda, Crucea Rosie Buzau nu putea ramane indiferenta  nici in acest caz.

 

Astfel, a mobilizat voluntarii si institutiile partenere, in special unitati scolare, pentru a demara o campanie de strangere de alimente care sa fie donate CPV Vintila Voda, contribuind, astfel, la supravetuirea acestuia.

In acest context, azi 19.10.2017, incepand cu ora 09.00, voluntarii de la Colegiul National "M. Eminescu" Buzau si de la Colegiul Tehnic Buzau, elevi si cadre didactice, vor fi prezenti in Carrefour din Aurorra Mall, unde vor cumpara alimente de baza si le vor depune in recipientul special destinat proiectului Banca de Alimente, urmand ca acestea sa fie donate CPV Vintila Voda.

“De asemenea, vineri 20.10.2017, Crucea Rosie Buzau va prelua si transporta la CPV Vintila Voda alimentele colectate de elevii si cadrele didactice de la Scoala Gimnaziala "G.E. Palade" (Sc. nr. 15) Buzau. Si dupa aceste actiuni, vom contiua acest demers,  in masura posibilitatilor, astfel incat sa putem contribui la sustinerea CPV Vintila Voda, pana cand situatia acestuia va fi lamurita si rezolvata de cei in drept.Va multumesc si va doresc o zi cat mai buna” - Director Filiala de Cruce Rosie Buzau - Floarea Birzu