SCRISOARE DE LA UN PARINTE: A VENIT TIMPUL cand aripile se desprind in zborul pentru viata! Anul Universitar incepe astazi pentru mii de studenti. SUCCES TUTUROR!

An universitarSCRISOARE DE LA UN PARINTE CATRE FIUL LUI: "Parca mai ieri nici nu gandeam ca momentul asta va veni asa de repede, si uite ca a venit...Cum m-a gasit momentul pe mine ca parinte? Ce mai conteaza cand gandul meu este cum l-a gasit pe el, copilul meu, puiul meu de pana mai ieri ale carui aripi astazi se desprind in zbor...Imi trec prin minte zeci de intrebari si griji, cate griji...

 

Toate abilitatile lui il vor ajuta sa se descurce intr-un oras nou, intr-o lume noua, cu oameni noi? Toate sfaturile mele ii vor fi de folos acum, si le va aminti pe toate in fiecare moment? O aventura pe care si eu la timpul meu o asteptam nerabdator, la fel si el...Din experienta mea pot spune ca s-a dovedit utila si frumoasa dar de ce sa nu recunosc a fost presarata cu stres si anxietate, de ambele parti, copil si parinti. Acum mi se intampla mie, s-a reintors povestea, asa cum candva parintii mei m-au dus la facultate a venit randul meu sa-mi duc fiul...Ii vor lipsi familia si prietenii, stiu sigur asta. Ce bine ca tehnologia asta noua ne apropie mai mult si distantele par nesemnificative. Experimentez niste trairi contradictorii. Bineninteles ca sunt mandru ca a fost admis la o facultate buna dar am si temerile mele parintesti, firesc. A zburat iar eu nu voi mai fi asa aproape sa-i sar in ajutor....Nu l-am sufocat cu dragostea, suntem barbati si vrem sa parem mai sobri dar dincolo de asta doar inima si sufletul stiu...dragostea unui parinte catre copilul sau, infinita, frumoasa, pana la lacrimi de frumoasa! Incurajarile mele nu mai vin acum asa de aproape cum stateam pana mai ieri, la taifas pe o banca, ca barbatii, ca prietenii...Nu i-am spus sa mai ramana alaturi de mine, il incurajez sa inceapa o viata noua si sa parcurga etapele firesti asa cum am facut si eu la vremea mea. Ma voi bucura impreuna cu el de tot acest NOU care-l inconjoara de astazi si vom invata unul de la altul. ZBOR LIN COPILE DRAG, DUMNEZEU SA AIBA GRIJA DE TINE! Am incredere ca vei fi ce iti doresti si mai mult decat atat, eu voi fi aici. Stii...inima, sufletul si bratele imi sunt deschise, te astept oricand! Te iubesc asa cum am facut din primul minut al vietii tale! SUCCES FIUL MEU DRAG!"

UN PARINTE