RUSINE! Generalul Foca, avansat si pensionat in aceeasi zi de Iohannis, dupa 2 saptamani de cand a luat o pensie nesimtita, este consilier al premierului Tudose!!!
Last Updated on 16/09/2017 by Iulian Gavriluta

IPS Ciprinel generalul Floca BuzauJur sa apar cu orice pret propriile interese si ale gruparii infractionale din care fac parte…!” – acesta ar fi trebuit sa fie juramantul de necredinta al fostului general Foca, iesit de curand la pensie nesimtita. Dupa ce a fost avansat si pensionat in aceeasi zi de Iohannis, “rusinea armatei” este numit consilier personal al premierului Tudose (potrivit Monitorului Ofical al Romaniei – publicat vineri 13 septembrie 2017). SA-TI FIE RUSINE GENERALE SI VOUA CELOR CE-L SUSTINETI SI PROMOVATI!

I.G.

P.S. Sa ne aducem aminte ca fostul general a fost ridicat in picioare si apostrofat dupa ce redactia NEWS BUZAU a publicat un clip video (LINK)  in care apare beat alaturi de alta hahalera – Donald Tom de Buzau – miliardarul de carton si IPS Ciprinel Crasnel, acuzat de homofilie si arghirofilie.  Foca a agresat o domana care candida la functia de senator al Romaniei, incalcand proprietatea privata a cesteia. Deci pentru aceste fapte…inclusive de la Revolutie incoace, acest element de rusine pentru armata tarii si pentru comunitatea local…a fost avansat si pensioant in aceeasi zi, cu o pensie nesimtita si acum facut consilier personal al premierului. RUSINE!