VESTE PROASTA pentru buzoieni – s-a marit pretul la pompa a carburantlor. In octombrie mai urmeaza o scumpire! Urmeaza alte majorari de preturi!

scumpiri benzinaDe astazi, soferii buzoieni au o surpriza…neplacuta: supraacciza la carburanti a intrat in vigoare  de la miezul noptii, ca atare, la pompa vom da cu cu 0,16 lei pe litru mai mult pentru toate cele trei categorii de combustibil. Fiti linistiti – Guvernul “vegheaza”: urmeaza A DOUA SCUMPIRE! Potrivit lui Tudose, de la 1 octombrie a.c. O a doua majorare se va aplica incepând din 1 octombrie.

Dupa cum se stie, Guvernul a aprobat, in sedinta din 30 august, majorarea accizelor la carburanti in două etape - de la 15 septembrie si 1 octombrie. Ministrul Finantelor, Ionut Misa, anunta că această majorare se produce in etape “pentru a nu crea un soc la nivelul consumului care poate genera cresteri de pret, automat scăderi de consum si poate afecta bugetul de stat”. Dupa aceste scumpiri in etape urmeaza ca utilitatile si principalele preturi la alimente sa creasca vertiginos. “Multumim” Tudose!

I.G.