FOTO – BUZOIENI, FERITI-VA DE EI! Doi hoti de buzunare anihilati de politisti. Vezi aici cum procedau infractorii
Last Updated on 09/06/2017 by Iulian Gavriluta

IPJ 1Politisti de investigatii criminale din cadrul Politiei Municipiului Buzau, in urma activitatilor desfasurate au identificat doi tineri din municipiul Buzau, in varsta de 19 si respectiv 15 ani, banuiti de comiterea unui furt si a unei talharii.

Faptele au fost sesizate politiei in luna mai de catre persoanele vatamate, doi barbati in varsta de 45 de ani si respectiv 31 de ani. Din cercetarile efectuate a reiesit ca cei doi tineri, profitand de neatentia si de faptul ca victima, in varsta de 45 de ani, se afla sub influenta bauturilor alcoolice, ar fi sustras din buzunarul acesteia portmoneul cu bani si documente. De asemenea la sfarsitul lunii mai, cei doi ar fi profitat de aceleasi imprejurari si in cazul victimei de 31 de ani, aflata sub influenta bauturilor alcoolice, i-ar fi sustras telefonul mobil si o suma de bani, dupa ce initial au imobilizat-o. In urma probatoriului administrat de politisti, fata de persoana de 19 ani a fost dispusa masura retinerii pentru o perioada de 24 de ore, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Buzau.

Prejudiciul a fost recuperat in proportie de 60 %, iar cercetarile continua pentru documentarea intregii activitati infractionale.

E.S.

IPJ 2