VIDEO – UPDATE OFITER, FIU DE GENERAL, PERMIS SUSPENDAT. Un smecher beat cu BMW si amicul sau au fugit de la locul faptei dupa ce a facut un accident de pomina in Buzau. Vezi aici cum l-au prins politistii locali
Last Updated on 19/05/2017 by Iulian Gavriluta

accident aurora MallPolitistii locali din cadru Serviciului Disciplina Rutiera si Serviciul Ordine si Liniste Publica, in timp ce efectuau serviciul de patrulare  in zona “Rond XXL”,  au retinut doua persoane care au incercat sa fuga dupa ce au produs un accident rutier. Un sofer in varsta de 27 de ani, aflat la volanul unui BMW, a patruns pe spatiul verde al rondului deteriorand un indicator rutier.

 

Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto, cat si pasagerul aflat in dreapta soferului, au parasit in fuga locul accidentului dar au fost opriti de politistii locali si predati organelor de cercetare.

I.G.

UPDATE - Soferul autovehiculului nu este la prima abatere de acest gen el fiind prins sub influenta bauturilor alcoolice la volan pentru a doua oara. Din data de 6 martie 2017, acesta avea permisul de conducere suspendat pentru conducerea autovehiculului sub influenta bauturilor alcoolice. Tanarul de 27 de ani, Alin Agape, este ofiter, pilot la Scoala de Aplicatie de la Boboc, tatal sau fiind general.

https://www.youtube.com/watch?v=vgx17ZiSaGY&feature=youtu.be