200 de locuri gratuite in Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei si 40 de burse de merit, toate pentru elevii din Buzau
Last Updated on 16/05/2017 by Iulian Gavriluta

Idei Tara lui AndreiS-a dat startul  inscrierilor in Tabara Meseriasilor din Tara lui Andrei, adresata elevilor din 20 de licee tehnologice si scoli profesionale din judetul Buzau:

  • 200 de locuri gratuite in cea de-a treia editie a Taberei Meseriasilor din Tara lui Andrei si 40 de burse de merit pentru elevii din judetul Buzau.
  • Se pot inscrie elevii care urmeaza unul dintre domeniile: mecanica; industrie textila si pielarie; electric, electromecanica, electronica si automatizari; industrie alimentara, turism si alimentatie in 20 de licee tehnologice si scoli profesionale din judet.
  • Alaturi de elevi, vor fi selectati 40 de profesori din unitatile de invatamant vizate, care se pot inscrie indiferent de specializarea predata.
  • Dosarele pot fi depuse pana pe 2 iunie 2107 (ora 17.00) in urnele special amenajate in scoli sau pe email, la adresa tabarameseriasilor@taraluiandrei.ro. Castigatorii vor fi anuntati pana pe 7 iulie 2017.

A.D.